Închide meniul
Foto

Ce s-a ales de tânăra care a fost înşelată de iubitul său cu două femei în aceeaşi perioadă

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 mai 2023, 13:42

Ce s-a ales de tânăra care a fost înşelată de iubitul său cu două femei în aceeaşi perioadă

Ce s-a ales de Roseline Silva, iubita lui Antony

Colaj Instagram

Ce s-a ales de tânăra care a fost înşelată de iubitul său cu două femei în aceeaşi perioadă. Rosilene Silva are o relaţie oficială cu starul lui Manchester United, Antony, de peste 5 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relaţia dintre Rosilene Silva şi Antony a trecut printr-un moment de cumpănă, chiar în timpul Campionatului Mondial din Qatar. Atunci, presa internaţională a scris despre infidelităţile starului brazilian.

Ce s-a ales de tânăra care a fost înşelată de iubitul său cu două femei în aceeaşi perioadă

Antony a fost acuzat că şi-ar fi înşelat iubita cu dpuă femei, în aceeaşi perioadă de timp. Mai mult, Antony ar fi avut o relaţie extraconjugală de durată cu Gabi Cavallin, care a fi pierdut şi un copil care ar fi fost conceput cu starul lui Manchester United. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU ROSILENE SILVA ÎN GALERIA FOTO, DAR ŞI CU CELELALTE DOUĂ FEMEI)

Ulterior, Antony ar fi început o relaţie cu o angajată de la o bancă. În ciuda acestor zvonuri, Roseline Silva a rămas în continuare alături de Antony, cu care are un băieţel, iar aceasta postează imagini incendiare pe reţelele de socializare.

Ce a scris presa internaţională în timpul Mondialului din Qatar

Antony, starul pe care Manchester United a plătit 95 de milioane de euro, a fost în mijlocul unui scandal de proporţii în Qatar. Acesta şi-a lăsat iubita oficială la Manchester pe timpul Mondialului din Qatar, iar una dintre amante se află la Londra.

Reclamă

De parcă nu era de ajuns, Antony a chemat a doua amantă în Qatar, acolo unde se află cu naţionala Braziliei, scrie presa din Brazilia. Relaţia oficială a lui Antony este cu Rosilene Xavier, cea care i-a dăruit un băieţel. Starul lui Manchester United şi-a reluat relaţia cu DJ Gabi Cavallin, pe care a lăsat-o la Londra.

Ultima cucerire a starului de la United a fost Ingrid Lana.

Manchester United a plătit 95 de milioane de euro lui Ajax pentru Antony

Manchester United a plătit 95 de milioane de euro lui Ajax pentru Antony. Manchester United continuă să se întărească, după transferul răsunător al lui Casemiro de săptămânile trecute. Trupa de pe Old Trafford i-a depăşit pe cei de la Real Madrid, şi au plătit cei mai mulţi bai pe un jucător în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester United a efectuat cel de-al 5-lea transfer în această vară. Pe lângă Antony, „Divaolii” i-au mai transferat pe Casemiro, Lisandro Martinez, Christian Eriksen şi Tyrell Malacia. Până la transferul lui Antony, cea mai scmpă mutare a verii era cea a lui Aurelien Tchouameni, de la Monaco la Real Madrid.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și