Închide meniul
Foto

Ce se întâmplă, cu adevărat, în palatul de milioane de euro al fetelor lui Gigi Becali: „Ce spun acum sunt foarte stăpân pe mine! Ai mai pomenit aşa ceva?”

Publicat: 24 ianuarie 2023, 18:56

Ce se întâmplă, cu adevărat, în palatul fetelor lui Gigi Becali. Este vorba de clădirea din Aleea Alexandru, pe care Gigi Becali a anunţat că a trecut-o pe numele celor 3 fete pe care le are.

Reclamă
Fiicele lui Gigi Becali

Două fiice ale lui Gigi Becali fac avere din piața imobiliară

Gigi Becali, alături de familie / Instagram

Gigi Becali încheie majoritatea afacerilor de milioane în palatul din Aleea Alexandru. Patronul de la FCSB a dezvăluit, de curând, că proprietatea, a fost trecut în acte pe numele celor 3 fiice.

Reclamă

Ce se întâmplă, cu adevărat, în palatul fetelor lui Gigi Becali

Dumitru Dragomir, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Gigi Becali, a făcut dezvăluiri despre ce se întâmplă în clădirea care, în acte, este a fetelor patronului de la FCSB. Dragomir spune că în camerele de la etaj sunt cazaţi preoţi care sunt bolnavi sau au o situaţie materială precară.

Ce spun acum sunt foarte stăpân pe mine. Gigi Becali a dat peste 300 de milioane (n.r. de euro) la biserici, la preoţi, la maici şi la săraci.

Fii atent aici, a fost subiect de studiu pentru mine. Băi, avea teancul atât de euro (n.r. arată cu palma deasupra pupitrului, aproximativ 25 de centimentri) şi cobora de la palat. Jucam table.

Băi, venea câte un preot, pac-pac-pac, îi dădea 2.000 (n.r. de euro). Eu mă uitam, bă, băiatul! Mai cobora altul… a ţinut 30-40 de preoţi bolnavi la el în palat. Ori bolnavi, ori săraci… Îi ţinea sus, la el în palat, în camere, deasupra biroului lui.

Reclamă

Băi, eu l-am văzut. Dacă mint cu ceva, să-mi faceţi ce vreţi. Iar când pleca afară îl aşteptau afară cel puţin 100. Dar mai erau printre ăştia 4-5 ba în cărucioare, ba în astea. Le dădea 3-4-500 de euro. Şi asta nu o dată. De zeci de ori. Ai mai pomenit aşa ceva?”, a spus Dumitru Dragomir la orangesport.ro.

Gigi Becali a cedat Palatul din Aleea Alexandru

Gigi Becali a cedat Palatul din Aleea Alexandru. Patronul FCSB a dezvăluit că nu mai este proprietarul uriașului imobil situat în apropiere de Piața Victoriei, din București. Becali a anunțat că a trecut Palatul din Aleea Alexandru pe numele celor 3 fete, Teodora, Alexandra și Cristina.

„Palatul nu mai este pe numele meu, ci al fetelor. Sunt 3400 mp, dintre care 2000 teren liber. Le-am zis la fete: ‘Vă fac palate. Și aici vă fac palate, şi în ceruri”, a spus Gigi Becali, pentru realitatea.net.

Gigi Becali a povestit cum a cumpărat Palatul din Aleea Alexandru: „I-am zis: ‘Am venit să te împușc!’”

Gigi Becali a făcut dezvăluiri incredibile despre o tranzacție realizată în urmă cu 16 ani. Este vorba despre momentul în care latifundiarul din Pipera a cumpărat Palatul din Aleea Alexandru. Patronul FCSB a explicat că a cumpărat proprietatea din București de la un american, însă misiunea nu a fost ușoară.

Gigi Becali a plătit 7 milioane de dolari pentru Palatul din Capitală, care pe vremuri servea drept Ambasadă a Argentinei.

“Pe vremuri, aveam o cunoștință aici, când eram mai tânăr, și când treceam pe aici vedeam numai Armată. Aici a fost Ambasada Argentinei. Și zice unul, Cuptor, că aici cere 13 milioane, dar Palatul normal face 7 milioane de dolari. Și proprietarul o vinde în America. Am venit aici, am văzut… 3.400 de metri (…) În ziua aia am dat telefon, l-am căutat pe ăla, era prin concediu.

Am avut și o revelație. Erau doi prieteni de-ai mei. Unul era cu Securitatea de acum și altul cu Securitatea veche. Și am zis să văd cine îl găsește mai repede pe proprietar. Până la urmă nu l-a găsit niciunul, l-am găsit eu. Am vorbit cu omul și a zis așa: ‘Domne, trebuie să vin în țară, am pe cineva care semnează’. Îl întreb: ‘Cât costă? 7 milioane, da?’. ‘Păi da, dar trebuie să semnezi, banii, cutare’.

Îi zic: ‘Eu am acolo pe unul care trebuie să semneze’. A zis că trebuie să primească banii în bancă. Zic ‘dă-mi un număr de cont din America și îți trimit banii în America’. După aceea a zis ăla pe la televiziune în America, eu n-am văzut așa om. Și după aia semnează avocatul. Dar el zice ‘păi ai încredere în mine?’. ‘Păi eu m-am interesat de dumneata, din ce familie ești, n-ai cum să fii escroc’.

Era familie evreu-creștin, i-am dat banii înainte, 7 milioane de dolari, i-am băgat banii în bancă și trebuia să vină se semneze avocatul. Avocatul, când să vină se semneze, nu vrea să semneze. I-am dat telefon proprietarului, ‘cum domne, eu i-am dat ordin să semneze’. Mi-a zis avocatul: ‘Da, domnul Gigi. Nu semnez, mi-e frică de Cuptor. Mi-a spus că dacă semnez, mă împușcă’.

El voia să mi-o dea cu 13 milioane. M-am dus direct la Cuptor la birou și i-am zis ‘Am venit să te împușc. Ca să te împușc eu pe tine ca să nu îl mai împuști tu pe ăsta că nu îmi semnează mie. Ești atât de șmecher și mafiot încât împuști? Ești tu mai puternic decât mine? Păi te împușc eu pe tine’. Și mi-a zis: ‘Ho, mă, nebunule, du-te și semnează’. Eu îl cunoșteam pe Cuptor și mi-am permis glumele astea. După m-am dus acolo și mi-a semnat’, a povestit Gigi Becali, pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Nana Falemi, la AS.ro LIVE
Nana Falemi, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
20:45 Simona Radiș, sportiva anului 2022! Toate premiile acordate la gala organizată de Ministerul Sportului 20:25 David Popovici, desemnat sportivul anului 2022! Ce spune campionul despre o posibilă plecare din România: „Nu ştiu ce îmi rezervă viitorul!” 20:08 „Nu pot să-mi explic!” Mihai Covaliu, în stare de șoc după ce Maria Boldor a fost prinsă dopată 19:56 Cristi Borcea ştie cum se poate rezolva situaţia dezastruoasă de la Dinamo: „Echipa trăieşte şi va trăi!” 19:18 Kun Aguero, în „război” cu Zlatan Ibrahimovic: „Ai lovit un jucător! Ești ultimul care ar trebui să vorbească despre asta!” 19:18 VIDEOJose Mourinho, sărbătorit în vestiarul lui AS Roma! „The Special One” a împlinit 60 de ani 19:12 FCSB a făcut o nouă ofertă pentru Juan Bauza! Dezvăluirile lui Adrian Mititelu: „Vor să vândă cu cinci milioane!” 18:46 Nicolae Stanciu s-a întors la „origini”! Internaționalul român, în vizită la fosta echipă: „Surpriză la antrenament!” 18:44 Universitatea Craiova, fără Eugen Neagoe și la următorul meci! Când se va soluționa litigiul cu U Cluj 18:43 Noi detalii despre contractul lui Alexi Pitu la Bordeaux! Anunţul lui Victor Becali: „Se schimbă de la an la an!”
Pe același subiect
Dumitru Dragomir, în timpul unui interviu
Liga 1 • 17:46
Dumitru Dragomir a fost la un pas să preia o echipă din Liga 1: „Este ieftină, costă numai două milioane!”. De ce a picat totul
Dumitru Dragomir, în timpul unui meci
Liga 1 • 17:26
Dumitru Dragomir o exclude pe Universitatea Craiova din lupta la titlu! Mihai Rotaru, luat la ţintă: „Eşti fricos!”
Aissa Laidouni, într-un meci disputat de naționala Tunisiei
Bundesliga • 13:29
Jucătorul refuzat de Gigi Becali va semna cu locul 2 din Bundesliga! FC Voluntari va încasa 600.000 de euro în urma transferului răsunător
Știri
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Închide căutarea