Close
Foto

Clipe de coşmar în Campionatul Naţional de Ciclism. Părinţii lui Eduard Grosu, loviţi cu maşina de antrenorul lui CSA Steaua: „Să vină poliţia. A intrat intenţionat, să ne răstoarne!”

De Iulian Focșăneanu
Publicat: 26 iunie 2022, 17:27

Clipe de coşmar în Campionatul Naţional de Ciclism. Părinţii lui Eduard Grosu l-au acuzat pe antrenorul lui CSA Steaua, Georgios Georgiadis, că a intrat intenţionat în maşina lor. Mai mult, Viorel Grosu ar fi fost agresat şi a sunat la 112 pentru a chema o ambulanţă.

Reclamă
Acuzaţii grave aduse lui Georgios Georgiadis

Scandal uriaş la Campionatul Naţional de Ciclism / Antena Sport

Scandalul incredibil a avut loc în proba desfăşurată în judeţul Harghita, la Izvorul Mureş. Într-o filmare apărută în spaţiul public se vede cum Georgios Georgiadis este lângă autoturismul părinţilor celui mai bun ciclist din România. „Să vină poliţia, să vină jandarmeria aici! Ăsta nu are ce căuta în ciclismul profesionist. Să vină poliţia că a intrat intenţionat în mine„, se aude ţipând tatăl lui Eduard Grosu”.

Reclamă

Clipe de coşmar în Campionatul Naţional de Ciclism. Părinţii lui Eduard Grosu, scandal uriaş cu Georgios Georgiadis

L-a lovit la gât. Avem nevoie de ambulanţă. Să vină în Ocland, că ne întoarcem acolo. L-a gât, chiar la ceafă (n.r l-a lovit). Noi voiam să depăşim, să mergem la locul nostru în caravană, şi el a venit din stânga să ne bage în şanţ„, se aude mama lui Eduard Grosu, în timp ce vorbea la telefon şi cerea ajutor.

Membrii familiei Grosu îl acuză pe antrenorul lui CSA Steaua că le-a făcut documente false unor sportivi. Eduard Grosu a făcut şi o contestaţie. Acesta ar fi fost motivul pentru care tatăl lui Eduard Grosu ar fi fost agresat. Au fost incidente grave şi în momentul în care au apărut poliţiştii. Georgiadis a sărit la bătaie şi a fost oprit cu greu de oficialii cursei.

Ei au făcut nişte falsuri, pe clubul Steaua aveau duble licenţieri ceea ce nu era posibil. Eu am făcut o reclamaţie la UCI acum 2 zile, vineri. UCI mi-a dat dreptate mie şi astăzi a luat foc (n.r. Georgios Georgiadis). Taică-miu e lovit la cap, după cum se vede în poze. Apoi a intrat cu maşina în faţă, să îl agreseze. Se vede cum îl înjură„, a declarat Eduard Grosu, câştigătorul Turului Ciclist al României în 2020, pentru Antena Sport.

Reclamă

Antrenorul de la CSA Steaua a avut şi o primă reacţie după haosul din Harghita. Neagă că l-ar fi lovit pe Viorel Grosu. Mai mult decât atât, anunţă că părinţii lui Eduard au intrat cu maşina în a lui.

A început să mă înjure, am coborât şi m-am enervat şi eu. L-am lovit cu maşina, atât s-a întâmplat. Ne-am lovit în circulaţie, eu zic că m-au lovit ei. Noi avem alte reguli, nu ai voie să mă depăşeşti când am sportiv în faţă. Noi maşinile din caravană suntem în protecţia sportivilor.

Ei m-au şicanat şi nu am putut să ajung la sportivul meu. După ce i-am schimbat roata, au venit din partea stângă şi probabil au vrut să mă obstrucţioneze. Eu m-am supărat foarte mult pentru că exista posibilitatea să păţească ceva ciclistul din faţă. Nu l-am lovit, nici nu l-am atins. Eu sunt lovit la uşa din stânga şi el este lovit în faţă„, a precizat Georgios Georgiadis pentru Antena Sport.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cine este vinovat pentru accident. Pentru moment, din informaţiile noastre, au făcut doar un proces verbal.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
9
aug.
23:10
Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a debutat la CSA Steaua împotriva tatălui său: „Mă întreba cum stau la cornere. Nu am dat din casă!”
9
aug.
22:34
Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: ‘Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'”
9
aug.
22:30
Fostul rapidist Ovidiu Herea, replică pentru ultrașii CSA Steaua: „Înjurăturile lor m-au motivat!”
9
aug.
22:10
Scandal în Ghencea! Un fan a sărit în teren pentru a se duce la fostul rapidist Ovidiu Herea
9
aug.
21:50
CSA Steaua – Metaloglobus 1-1. Start fals pentru echipa lui Daniel Oprița în noul sezon. Chipirliu a ratat un penalty în prelungiri
9
aug.
21:37
Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată!”
9
aug.
21:28
Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion: „Eu nu vin decât atunci! Fără nicio emoţie, la spectacol!”
9
aug.
20:52
FotoUmilința suferită de nepotul lui Gigi Becali și soția lui însărcinată: „Suntem ultima nație din Europa!”
9
aug.
20:32
FotoUltraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus: „Demisia!” Gestul extrem al fanilor
9
aug.
20:08
FotoPrimele imagini cu Mirel Rădoi la antrenamentul Universităţii Craiova
Pe același subiect
Daniel Oprița, într-un interviu
Liga 1 • 9 aug., 23:15
Daniel Oprița, băgat în depresie la CSA Steaua: „Sunt niște energii negative la echipă! Nu știu dacă se rezolvă ceva”
Liga 2 • 9 aug., 23:10
Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a debutat la CSA Steaua împotriva tatălui său: „Mă întreba cum stau la cornere. Nu am dat din casă!”
Eugen Trică, după FC U Craiova 1948 - CFR Cluj 0-2
Liga 2 • 9 aug., 22:34
Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: ‘Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'”
Close