Închide meniul
Foto

Clipe de coşmar în Campionatul Naţional de Ciclism. Părinţii lui Eduard Grosu, loviţi cu maşina de antrenorul lui CSA Steaua: „Să vină poliţia. A intrat intenţionat, să ne răstoarne!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 iunie 2022, 17:27

Acuzaţii grave aduse lui Georgios Georgiadis

Părinţii lui Eduard Grosu, loviţi cu maşina de antrenorul lui CSA Steaua

Scandal uriaş la Campionatul Naţional de Ciclism / Antena Sport

  • Clipe de coşmar în Campionatul Naţional de Ciclism
  • Scandal de proporţii între Georgios Georgiadis şi părinţii lui Eduard Grosu

Clipe de coşmar în Campionatul Naţional de Ciclism. Părinţii lui Eduard Grosu l-au acuzat pe antrenorul lui CSA Steaua, Georgios Georgiadis, că a intrat intenţionat în maşina lor. Mai mult, Viorel Grosu ar fi fost agresat şi a sunat la 112 pentru a chema o ambulanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandalul incredibil a avut loc în proba desfăşurată în judeţul Harghita, la Izvorul Mureş. Într-o filmare apărută în spaţiul public se vede cum Georgios Georgiadis este lângă autoturismul părinţilor celui mai bun ciclist din România. „Să vină poliţia, să vină jandarmeria aici! Ăsta nu are ce căuta în ciclismul profesionist. Să vină poliţia că a intrat intenţionat în mine„, se aude ţipând tatăl lui Eduard Grosu”.

Clipe de coşmar în Campionatul Naţional de Ciclism. Părinţii lui Eduard Grosu, scandal uriaş cu Georgios Georgiadis

L-a lovit la gât. Avem nevoie de ambulanţă. Să vină în Ocland, că ne întoarcem acolo. L-a gât, chiar la ceafă (n.r l-a lovit). Noi voiam să depăşim, să mergem la locul nostru în caravană, şi el a venit din stânga să ne bage în şanţ„, se aude mama lui Eduard Grosu, în timp ce vorbea la telefon şi cerea ajutor.

Reclamă

Membrii familiei Grosu îl acuză pe antrenorul lui CSA Steaua că le-a făcut documente false unor sportivi. Eduard Grosu a făcut şi o contestaţie. Acesta ar fi fost motivul pentru care tatăl lui Eduard Grosu ar fi fost agresat. Au fost incidente grave şi în momentul în care au apărut poliţiştii. Georgiadis a sărit la bătaie şi a fost oprit cu greu de oficialii cursei.

Ei au făcut nişte falsuri, pe clubul Steaua aveau duble licenţieri ceea ce nu era posibil. Eu am făcut o reclamaţie la UCI acum 2 zile, vineri. UCI mi-a dat dreptate mie şi astăzi a luat foc (n.r. Georgios Georgiadis). Taică-miu e lovit la cap, după cum se vede în poze. Apoi a intrat cu maşina în faţă, să îl agreseze. Se vede cum îl înjură„, a declarat Eduard Grosu, câştigătorul Turului Ciclist al României în 2020, pentru Antena Sport.

Reclamă

Antrenorul de la CSA Steaua a avut şi o primă reacţie după haosul din Harghita. Neagă că l-ar fi lovit pe Viorel Grosu. Mai mult decât atât, anunţă că părinţii lui Eduard au intrat cu maşina în a lui.

A început să mă înjure, am coborât şi m-am enervat şi eu. L-am lovit cu maşina, atât s-a întâmplat. Ne-am lovit în circulaţie, eu zic că m-au lovit ei. Noi avem alte reguli, nu ai voie să mă depăşeşti când am sportiv în faţă. Noi maşinile din caravană suntem în protecţia sportivilor.

Ei m-au şicanat şi nu am putut să ajung la sportivul meu. După ce i-am schimbat roata, au venit din partea stângă şi probabil au vrut să mă obstrucţioneze. Eu m-am supărat foarte mult pentru că exista posibilitatea să păţească ceva ciclistul din faţă. Nu l-am lovit, nici nu l-am atins. Eu sunt lovit la uşa din stânga şi el este lovit în faţă„, a precizat Georgios Georgiadis pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cine este vinovat pentru accident. Pentru moment, din informaţiile noastre, au făcut doar un proces verbal.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB