Închide meniul
Foto

Cum arată raportul medical al lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a fost bătut de Anamaria Prodan şi acuzat că a consumat substanţe interzise

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2022, 18:43 / Actualizat: 24 septembrie 2022, 20:12

Cum arată raportul medical al lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a fost bătut de Anamaria Prodan şi acuzat că a consumat substanţe interzise

Cum arată raportul medical al lui Laurenţiu Reghecampf după ce a fost bătut de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă / Colaj Facebook

S-a aflat cum arată raportul medical al lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul lui Neftchi Baku este în mijlocul unui scandal uriaş. S-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan şi a ajuns cu ochiul vânăt la camera de gardă a unui spital din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A venit duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare„, l-a acuzat agentul de jucători pe soţul ei, cu care este în proces de divorţ. Mai mult, Anamaria a lăsat de înţeles că Reghecampf ar fi consumat substanţe interzise.

Cum arată raportul medical al lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul s-a bătut cu Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf s-a dus la INML, iar medicii i-au emis un certificat din care rezultau leziunile de la nivelul feţei. Aceştia i-au transmis că analizele toxicologice ar putea dura chiar şi 6-7 luni. Potrivit cancan.ro, Reghe s-a dus apoi direct la o clinică medicală privată, acolo unde i-au fost recoltate probe de sânge.

Sursa citată a anunţat şi rezultatul primit de fostul antrenor al Universităţii Craiova. Acesta atestă că Reghe nu a consumat nicio substanţă interzisă. Bărbatul în vârstă de 47 de ani şi-ar fi dorit să facă şi un test de alcoolemie, dar acesta nu ar fi mai fost relevant, ca urmare a faptului că trecuseră deja multe ore de la incident.

Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce s-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a oferit prima reacție după ce s-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan. A apărut un nou scandal monstru între cei doi soți, care se află de mai bine de un an în proces de divorț. Între timp, în spațiul public a apărut și videoclipul cu bătaia dintre cei doi.

Reclamă

Totul s-a întâmplat vineri seară, după ce Laurențiu Reghecampf a mers la casa Anamariei Prodan, din Snagov, pentru a-și vedea fiul, Bebeto.

A urmat apoi o bătaie ca în filme între cei doi, într-o parcare din Snagov. Ulterior, cei doi au mers la secția de poliție și au depus plângere unul împotriva celuilalt. Autoritățile au deschis dosare penale împotriva lor și au emis ordine de restricție pentru fiecare.

Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța.

Reclamă 4 / 0/3

El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit Gândul.

Poliţia a deschis două dosare penale după scandalul dintre cei doi

Poliţia a anunţat că s-au deschis două penale, după scandalul monstru dintre cei doi.

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, se arată în comunicatul emis vineri seara„, se arată în comunicatul Poliţiei.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și