Închide meniul
Foto

David Popovici, aşteptat de iubită pe aeroport: „Nu mă mai filmaţi!”. Cum arată Taisia, cea care i-a furat inima campionului nostru

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 iunie 2022, 13:14

David Popovici, aşteptat de iubită pe aeroport: „Nu mă mai filmaţi!”. Cum arată Taisia, cea care i-a furat inima campionului nostru

David Popovici, asteptat de iubită pe aeroport

Taisa (foto, dreapta) este iubita lui David Popovici / Antena Sport

David Popovici a fost aşteptat de iubită pe aeroport, la revenirea de la Campionatele Mondiale de la Budapesta. Taisia este fata care i-a furat inima campionului mondial de 17 ani, iar cei doi au ales să nu facă publică relaţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul în care a ieşit din aeroport, Taisia (poză, dreapta), însoţită de o altă colegă de liceu a lui David, a fost iritată de faptul că cele două au fost filmate de televiziunile aflate la eveniment.

David Popovici, asteptat de iubită pe aeroport

„Nu mă mai filmaţi!”, a fost mesajul Taisiei, care şi-a pus telefonul în dreptul capului, atunci când a trecut prin faţa camerelor TV. Cele două au plecat apoi rapid.

Nu este prima dată când Taisia vine la aeroport pentru a-l întâmpina pe David. Ea a mai fost surprinsă alături de părinţii campionului nostru în alte momente în care acesta revenea de la concursuri.

Reclamă

David Popovici a dezvăluit marele său vis

David Popovici a dezvăluit marele său vis după ce a devenit dublu campion mondial la doar 17 ani. Tânărul supranumit „Regele Nataţiei” a câștigat aurul la probele de 200 metri liber și 100 metri liber la Campionatele Mondiale de la Budapesta.

„Regele Nataţiei” a adus acasă cele două medalii de aur. La aeroport, campionul nostru a fost aşteptat cu flori şi covorul roşu de Camelia Potec, Eduard Novak şi Mihai Covaliu.

„Cel mai mare vis profesional a fost să devin cel mai bun din lume. Acum, este să devin cel mai rapid din istorie. Dacă se poate într-o probă, ar fi superb. În mai multe ar fi şi mai super. Un alt vis ar fi să inspir cât mai mulţi oameni şi să trăiască odată cu mine.

Reclamă 4 / 0/3

Nu aş putea spune cât ar dura să devin cel mai rapid din istorie. Sunt alţi campioni mondiali la Budapesta care au reuşit la 15 ani să o facă. Atât timp cât eşti pasionat şi îţi place ceea ce faci, poţi să o faci la orice vârstă!

Eu şi cu echipa mea avem filosofia de a nu atinge niciodată perfectul, dar a ne îndrepta tot timpul spre el. Ţinta mea este să devin în fiecare zi o versiune mai bună a mea. Mi-ar plăcea să fim în faţa absolut tuturor. Voi mai avea foarte multe competiţii!”, a spus David Popovici.

Campionul nostru este al doilea înotător din toate timpurile care reuşeşte să câştige aur în probele 100 şi 200 m liber la aceeaşi ediţie a Campionatelor Mondiale, după americanul Jim Montgomery, care a reuşit acest lucru în 1973, la Belgrad.

Recomandări
  • David Popovici are 17 ani
  • Popovici e dublu campion mondial la 100 metri liber şi la 200 metri liber

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și