Închide meniul
Foto

Fiica lui Mihai Stoica a impresionat la Timişoara Triatlon: „Acel moment în care copilul devine idolul părintelui”. Teodora Stoica, cu medalia la gât

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iulie 2022, 15:21

Fiica lui Mihai Stoica a impresionat la Timişoara Triatlon: „Acel moment în care copilul devine idolul părintelui”. Teodora Stoica, cu medalia la gât

Fiica lui Mihai Stoica, Teodora Stoica, a impresionat la Timişoara Triatlon

Teodora Stoica este fiica lui Mihai Stoica / Colaj Facebook

Fiica lui Mihai Stoica, Teodora Stoica, a impresionat la prima ediţie a Timişoara Triatlon. Tânăra în vârstă de 27 de ani a fost unul dintre cei 160 de concurenţi care au fost la startul competiţiei care a cuprins trei probe sportive: înot, ciclism şi alergare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teodora a fost susţinută de tatăl ei, care a încurajat-o de pe margine. MM a fost prezent la Timişoara, chiar dacă astăzi, de la ora 21:30, este programat derby-ul Rapid – FCSB, din etapa a doua a campionatului.

Fiica lui Mihai Stoica a impresionat la Timişoara Triatlon

Managerul general al roş-albaştrilor a transmis un mesaj emoţionant la finalul triatlonului şi a felicitat-o pe fiica sa.

Acel moment în care copilul devine idolul părintelui… al doilea triatlon încheiat după 8 luni de antrenamente (ciclism de doar 2 luni)…

P.S. Aceeași atitudine diseară și iese de o duminică perfectă„, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Reclamă

Teodora Stoica a concurat în proba adresată sportivilor cu vârste între 25 şi 29 de ani.

Timișoara Triathlon este un concurs de triatlon urban, cu trasee care activează orașul străbătând mai multe cartiere și oferă totodată o largă vizibilitate locuitorilor Timișoarei prin nenumăratele puncte de observare a competiției. Triatlonul este un test de anduranță care necesită un efort deosebit. Competiția cuprinde trei probe sportive – înot, ciclism și alergare – care se desfășoară succesiv.

Reclamă 4 / 0/3

Participanții pot opta pentru trei curse de lungimi diferite: distanță scurtă sprint (750 m înot + 21 km ciclism + 6 km alergare); distanță standard olimpic (1.5 km înot + 41.5 km ciclism + 10 km alergare); distanță medie half (1.9 km înot + 90 km ciclism + 22 km alergare). Pe distanțele olimpic și half se poate participa și în echipe de 2-3 concurenți sub formă de ștafetă”, au transmis organizatorii.

Teodora Stoica
Teodora Stoica a înotat pe canalul Bega

Teodora a participat, luna trecută, la primul ei triatlon. L-a avut şi atunci alături pe tatăl ei şi a postat imagini de la malul mării.

4 iunie – primul meu triatlon ❤️ 900m înot, 32 km bicicletă (off-road) 6 km alergare (pe plajă) în 3h 21 min.

… un pas mai aproape de Ironman pe care visam să-l termin 😀 E o nebunie ce fac ca să mă distrez zilele astea 🤪 Ce e și mai nebunesc e că nu am început mai devreme!„, anunţa atunci pe contul ei de Facebook.

Ce l-a nemulţumit pe Mihai Stoica înainte de Rapid – FCSB

Mihai Stoica a ieşit la atac după ce Rapid a oferit numai 600 de bilete celor de la FCSB, pentru derby-ul din Superligă care se va disputa pe Stadionul Giuleşti.

MM e convins că oficialii celor de la Rapid au ajuns să se teamă de fanii vicecampioanei, în condiţiile în care iniţial se ajunsese la un acord pentru a se acorda toate biletele din peluza dinspre Teatrul Giuleşti.

Citesc cu stupoare că, deși există o înțelegere între galerii și căzuseră de acord să dea o întreagă peluză, s-au răzgândit. Vor da doar 600 de bilete. Dacă e așa, înseamnă că le e frică de Peluza Nord. Mi-a trimis cineva că au postat acum pe rețelele de socializare”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Reclamă
Recomandări
  • Teodora Stoica este fiica lui Mihai Stoica
  • Tânăra a participat în la Timişoara Triatlon

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și