Închide meniul
Foto

Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie! Fiul lui Gică Hagi a făcut pasul cel mare: „Sunt suflete pereche!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2023, 11:39

Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie! Fiul lui Gică Hagi a făcut pasul cel mare: „Sunt suflete pereche!”

Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie

Ianis Hagi, alături de iubita sa / Instagram

Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie. Fiul lui Gică Hagi a făcut marele pas în viața personală la 24 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform playsport.ro, Ianis Hagi a cerut-o de soție pe iubita sa, Elena, la începutul acestui an. Sursa citată anunță că fiul lui Gică Hagi i-a dăruit partenerei sale un inel cu diamant. Nunta ar urma să aibă loc anul viitor.

Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie

„Așa este la machedoni, te însori de tănăr. Elena deja stă majoritatea timpului la el în Scoția, familiile se cunosc de atâția ani și se înțeleg bine. De ce să nu facă pasul de acum? Așa-i tradiția la noi, de ce să stea în concubinaj până la 30 de ani? Ei sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber.

Ianis nu este genul de băiat care să umble din floare în floare, cum sunt tinerii fotbaliști din generația asta ciudată. Lui îi place liniștea, stabilitatea, să se simtă iubit. El vrea să se însoare, nu să umble brambura. Așa a văzut la el în casă, părinții lui sunt foarte uniți și se respectă mult. În plus, Gică (n.r: Hagi) i-a spus lui fi-su de când era mic că nimic nu omoară mai tare talentul decât viața extrasportivă.

Băiatul ăsta nu umblă prin cluburi, nu îi place. El preferă să călătorească, să cunoască alte locuri și culturi. Îi place să mânânce la restaurante bune, iar seara se uită la un film, la un documentar, și se culcă devreme. E total atipic pentru tineretul zilelor noastre. Ianis și Elena au același nivel social, financiar, sunt amandoi machedoni și se respectă tradiția. Toată lumea e încântată”, a declarat un apropiat al familiei Hagi, conform sursei de mai sus.

Reclamă

Iubita lui Ianis Hagi a avut o întâlnire de „gradul zero” cu Gică Hagi

Iubita lui Ianis Hagi a avut o întâlnire de „gradul zero” cu Gică Hagi. Mijlocaşul lui Rangers i-a avut alături pe cei doi chiar de ziua lui, pe 22 octombrie. 24 de ani a împlinit internaţionalul român, iar imaginile de la petrecere sunt unele cu adevărat spectaculoase.

Întreaga familie a lui Ianis Hagi şi-a făcut apariţia în Scoţia. „Au venit din România ca să fie alături de mine în această zi specială. Nu puteam fi mai fericit de atât„. Fotbalistul care încă se recuperează după ce a fost operat la începutul anului.

Ianis Hagi şi-a făcut apariţia, la restaurant, alături de iubita lui şi fiica lui Gică Popescu, Maria Popescu. Nu a lipsit de la petrecerea organizată de ziua de naştere a lui Ianis nici sora lui, Kira Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşul lui Rangers a stat între Elena şi Kira. Gică Hagi apare extrem de fericit în clipul postat pe contul de Instagram al lui Ianis. Nu a fost prima dată când „Regele” s-a întâlnit cu iubita fiului său. Încă de anul trecut, când s-a aflat despre povestea de iubire trăită de cei doi, au apărut veşti că antrenorului Farului a cunoscut-o pe Elena şi că a acceptat imediat relaţia.

Cine este iubita lui Ianis Hagi

Elena este o superbă domnişoară care a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Provine dintr-o familie înstărită, tătăl fetei fiind un prosper om de afaceri din Constanţa.

Părinţii Elenei s-au întâlnit deja cu Gică Hagi. Dimciu-Palavoti Tănase se cunoaşte de mai mulţi ani cu cel mai bun marcator din istoria reprezentativei tricolore. De altfel, în 2019, Gică a fost invitat la un eveniment din familia Tănase. Fratele Elei şi-a botezat copilul, iar Hagi a fost printre invitaţi.

Ianis Hagi nu are motive de îngrijorare. Lui Gică Hagi i-a plăcut de Elena Tănase şi a acceptat imediat relaţia. De altfel, povestea lor de dragoste este susţinută de ambele familii.

Recomandări
  • Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie
  • Fiul lui Gică Hagi a făcut pasul cel mare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și