Închide meniul

Interlopul care i-a furat maşina lui Gigi Becali a ajuns la spital! Ce a păţit, în închisoare, cel supranumit „Împăratul”

Publicat: 4 iunie 2023, 18:16

Interlopul care i-a furat maşina lui Gigi Becali a ajuns la spital! Ce a păţit, în închisoare, cel supranumit Împăratul”

Interlopul care i-a furat maşina lui Gigi Becali a ajuns la spital!

Sandu Geamănu, în închisoare / Facebook

  • Sandu Geamănu are probleme de sănătate
  • În 2009, liderul lumii interlope comanda furtul maşinii de lux a lui Gigi Becali

Interlopul care i-a furat maşina lui Gigi Becali a ajuns la spital. Sandu Geamănu, supranumit şi „Împăratul” lumii interlope, are probleme de sănătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frate cu Petre Geamănu, cunoscut şi ca „Împăratul lumii”, Sandu Geamănu a fost implicat în trecut în celebrul furt al maşinii lui Gigi Becali.

Interlopul care i-a furat maşina lui Gigi Becali a ajuns la spital!

Aflat în închisoare, unde ispăşeşte o condamnare pentru omor, Sandu Geamănu a fost diagnosticat cu pietre la rinichi.

Reclamă

Potrivit spynews.ro, Sandu Geamănu a fost transferat de la Penitenciarul Arad la Spitalul Penitenciar Rahova, pentru a fi tratat.

Aceeaşi sursă citată notează că Sandu Geamănu le-ar fi solicitat gardienilor să îi pună în dubă, alături de haine şi alte obiecte personale, şi sacul şi mănuşile de box.

Reclamă

Sandu Geamănu a făcut box de performanţă la un moment dat, dar a renunţat la cariera sportivă şi a ajuns unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi români, alături de fratele lui, Petre Geamănu.

Furtul Mercedes-ului lui Gigi Becali, comandat de Sandu Geamănu!

În 2009 furtul unui autoturism Mercedes deţinut de Gigi Becali declanşa un scandal uriaş.

Furtul ar fi fost comandat de Sandu Geamănu, care conducea o grupare specializată în sustragerea unor maşini de lux. De altfel, procurorii i-au reţinut pe Sandu Geamănu şi mai mulţi interlopi de-ai săi într-un amplu dosar de furt de maşini de lux, printre care şi autoturismul lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a fost iniţial şi el reţinut în dosarul furtului de maşini, dar a fost achitat la proces pe motiv că hoţii nu au avut nimic de suferit. Cătălin Zmărăndescu, Ştefan Dediu şi Mihai Mila, bodyguarzi ai lui Gigi Becali în acea vreme, au primit o condamnare de 3 ani cu suspendare în acel dosar.

Sandu Geamănu ispăşeşte acum o pedeapsă după ce a fost condamnat pentru omor.

Ce spunea Gigi Becali după ce a fost reţinut în dosarul furtului maşinii sale

Gigi Becali a fost reţinut pentru sechestrare după ce a dat ordin să i se recupereze maşina. În momentul reţinerii sale, Gigi Becali dădea o declaraţie fabuloasă.

Nu sunt bun conducător pentru că le-am spus acestor bodyguarzi să nu îi bată şi ei i-au bătut. Le-am zis să li se dea whisky şi să îi lase în pace. Să fie oameni cu ei, chiar dacă sunt hoţi şi le-am dat şi 500 de mii de taxi. Îi iert pe procurori şi judecători, pe toţi, pentru că suntem în postul Paştelui. Probabil că voi avea parte de cea mai curată împărtăşanie, pentru că în puşcărie nu poţi face prea multe păcate. Şi viaţa lui Iisus a fost formată din pilde. Hoţii sunt liberi, eu în puşcărie! Să mă ierte Dumnezeu că mă compar cu Iisus pe cruce. Barabas va fi liber, iar eu pe cruce”, declara Gigi Becali.

Ce spunea Cătălin Zmărăndescu despre recuperarea maşinii lui Becali

Cătălin Zmărăndescu, atunci bodyguard al lui Gigi Becali, a povestit întreaga întâmplare a recuperării maşinii lui Gigi Becali.

A fost o prostie atunci. Legal, am făcut o infracțiune, da! Dar când cineva îți ia un bun și tu îl recuperezi înaintea poliției, cred că e deranjant (n.r.: pentru poliție). Atunci s-a vrut să se facă hora mare, să se facă un tam-tam cât mai mare. Acolo a greșit și domnul Becali pentru că trebuia să tacă din gură. Să nu facă atâta publicitate faptului că i s-a recuperat mașina.

La bar, la Pipera, au venit singuri, de bună voie. Eu eram lângă cel care furase mașina și care ne-a dus unde ascunseseră mașina, în spatele Circului. Era deja cu numere de Austria, pregătită să plece în Bulgaria. Nu trecuse o zi de la furt. A zis că vrea să vorbească cu domnul Becali. A vorbit cu nea Gigi și i-a zis că vrea să discute cu el, că nu vrea să-i facă plângere. “Nu vreau să ajung la pușcărie că mai am coadă (n.r.: alte fapte în cazier)!” Am mers la bar, au stat, au băut și au făcut caterincă cu nea Gigi. La plecare le-a dat și bani de taxi. Asta e în mare”, declara Cătălin Zmărăndescu pentru gsp.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!