Închide meniul

Interlopul care i-a furat maşina lui Gigi Becali a ajuns la spital! Ce a păţit, în închisoare, cel supranumit „Împăratul”

Reclamă

Publicat: 4 iunie 2023, 18:16

Interlopul care i-a furat maşina lui Gigi Becali a ajuns la spital! Ce a păţit, în închisoare, cel supranumit Împăratul”

Interlopul care i-a furat maşina lui Gigi Becali a ajuns la spital!

Sandu Geamănu, în închisoare / Facebook

Interlopul care i-a furat maşina lui Gigi Becali a ajuns la spital. Sandu Geamănu, supranumit şi „Împăratul” lumii interlope, are probleme de sănătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frate cu Petre Geamănu, cunoscut şi ca „Împăratul lumii”, Sandu Geamănu a fost implicat în trecut în celebrul furt al maşinii lui Gigi Becali.

Interlopul care i-a furat maşina lui Gigi Becali a ajuns la spital!

Aflat în închisoare, unde ispăşeşte o condamnare pentru omor, Sandu Geamănu a fost diagnosticat cu pietre la rinichi.

Potrivit spynews.ro, Sandu Geamănu a fost transferat de la Penitenciarul Arad la Spitalul Penitenciar Rahova, pentru a fi tratat.

Aceeaşi sursă citată notează că Sandu Geamănu le-ar fi solicitat gardienilor să îi pună în dubă, alături de haine şi alte obiecte personale, şi sacul şi mănuşile de box.

Reclamă

Sandu Geamănu a făcut box de performanţă la un moment dat, dar a renunţat la cariera sportivă şi a ajuns unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi români, alături de fratele lui, Petre Geamănu.

Furtul Mercedes-ului lui Gigi Becali, comandat de Sandu Geamănu!

În 2009 furtul unui autoturism Mercedes deţinut de Gigi Becali declanşa un scandal uriaş.

Furtul ar fi fost comandat de Sandu Geamănu, care conducea o grupare specializată în sustragerea unor maşini de lux. De altfel, procurorii i-au reţinut pe Sandu Geamănu şi mai mulţi interlopi de-ai săi într-un amplu dosar de furt de maşini de lux, printre care şi autoturismul lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a fost iniţial şi el reţinut în dosarul furtului de maşini, dar a fost achitat la proces pe motiv că hoţii nu au avut nimic de suferit. Cătălin Zmărăndescu, Ştefan Dediu şi Mihai Mila, bodyguarzi ai lui Gigi Becali în acea vreme, au primit o condamnare de 3 ani cu suspendare în acel dosar.

Sandu Geamănu ispăşeşte acum o pedeapsă după ce a fost condamnat pentru omor.

Ce spunea Gigi Becali după ce a fost reţinut în dosarul furtului maşinii sale

Gigi Becali a fost reţinut pentru sechestrare după ce a dat ordin să i se recupereze maşina. În momentul reţinerii sale, Gigi Becali dădea o declaraţie fabuloasă.

Nu sunt bun conducător pentru că le-am spus acestor bodyguarzi să nu îi bată şi ei i-au bătut. Le-am zis să li se dea whisky şi să îi lase în pace. Să fie oameni cu ei, chiar dacă sunt hoţi şi le-am dat şi 500 de mii de taxi. Îi iert pe procurori şi judecători, pe toţi, pentru că suntem în postul Paştelui. Probabil că voi avea parte de cea mai curată împărtăşanie, pentru că în puşcărie nu poţi face prea multe păcate. Şi viaţa lui Iisus a fost formată din pilde. Hoţii sunt liberi, eu în puşcărie! Să mă ierte Dumnezeu că mă compar cu Iisus pe cruce. Barabas va fi liber, iar eu pe cruce”, declara Gigi Becali.

Ce spunea Cătălin Zmărăndescu despre recuperarea maşinii lui Becali

Cătălin Zmărăndescu, atunci bodyguard al lui Gigi Becali, a povestit întreaga întâmplare a recuperării maşinii lui Gigi Becali.

A fost o prostie atunci. Legal, am făcut o infracțiune, da! Dar când cineva îți ia un bun și tu îl recuperezi înaintea poliției, cred că e deranjant (n.r.: pentru poliție). Atunci s-a vrut să se facă hora mare, să se facă un tam-tam cât mai mare. Acolo a greșit și domnul Becali pentru că trebuia să tacă din gură. Să nu facă atâta publicitate faptului că i s-a recuperat mașina.

La bar, la Pipera, au venit singuri, de bună voie. Eu eram lângă cel care furase mașina și care ne-a dus unde ascunseseră mașina, în spatele Circului. Era deja cu numere de Austria, pregătită să plece în Bulgaria. Nu trecuse o zi de la furt. A zis că vrea să vorbească cu domnul Becali. A vorbit cu nea Gigi și i-a zis că vrea să discute cu el, că nu vrea să-i facă plângere. “Nu vreau să ajung la pușcărie că mai am coadă (n.r.: alte fapte în cazier)!” Am mers la bar, au stat, au băut și au făcut caterincă cu nea Gigi. La plecare le-a dat și bani de taxi. Asta e în mare”, declara Cătălin Zmărăndescu pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Sandu Geamănu are probleme de sănătate
  • În 2009, liderul lumii interlope comanda furtul maşinii de lux a lui Gigi Becali

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și