Închide meniul

Ion Ţiriac, investiţia uriaşă care l-a lăsat cu gura căscată până şi pe Gigi Becali: „Ar fi putut face altceva cu banii”

Antena Sport Publicat: 27 mai 2023, 16:35

Ion Ţiriac, investiţia uriaşă care l-a lăsat cu gura căscată până şi pe Gigi Becali: „Ar fi putut face altceva cu banii

Ion Ţiriac, investiţia uriaşă care l-a lăsat cu gura căscată până şi pe Gigi Becali

Ion Ţiriac şi Gigi Becali / Colaj Antena Sport

  • Ion Ţiriac a cheltuit 100.000 de euro pentru locul de veci
  • Gigi Becali nici nu a vrut să audă de o asemenea cheltuială

Ion Ţiriac a făcut investiţia care l-a lăsat cu gura căscată până şi pe Gigi Becali. Miliardarul român şi-a achiziţionat o criptă îmbrăcată în marmură, la Cimitirul Bellu, care l-a costat 100.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali nici nu a vrut să audă de eventuala pregătire a momentului în care va trece în nefiinţă. Dar, pe de altă parte, nici nu l-a criticat pe Ion Ţiriac.

Ion Ţiriac, investiţia uriaşă care l-a lăsat cu gura căscată până şi pe Gigi Becali

„Eu să-mi pregătesc cavoul? Doamne-ferește! Nici nu vreau să știu unde mă duc, unde mă îngroapă. Familia se va ocupa de tot, nu mă interesează. Fiecare face ce vrea cu banii lui, nu condamn pe nimeni, nu judec pe nimeni.

Reclamă

Dar toată lumea să știe că indiferent că ai făcut doi lei sau miliarde, tot la osândă ajungi. Dar e treaba lor că și-au făcut cavouri de sute de mii de euro.

Ar fi putut face altceva cu banii, dar, repet, e numai și numai problema lor. Eu să-mi pregătesc cavoul? Doamne-ferește! Nici nu vreau să știu unde mă duc, unde mă îngroapă. Familia se va ocupa de tot, nu mă interesează”, a spus Gigi Becali, citat de cancan.ro.

Reclamă

Diferenţa uriaşă dintre Ion Ţiriac şi Gigi Becali

Diferenţa uriaşă dintre Ion Ţiriac şi Gigi Becali a fost dezvăluită indirect de Gică Popescu, printr-un sfat pe care acesta l-a primit de la fostul mare jucător de tenis.

Ţiriac i-a transmis lui Gică Popescu o lecţie de afaceri, pe care Gigi Becali încă o refuză. Miliardarul susţine că în domeniile la care nu te pricepi, e necesar să angajezi oameni care să fie extrem de valoroşi şi care să îţi ducă afacerile pe culmile succesului.

Becali nu acceptă acest lucru, cel puţin când vine vorba de FCSB. Gigi a susţinut în mai multe rânduri că el controlează totul la clubul din Berceni, executând chiar şi munca antrenorului. Acesta este şi motivul pentru care, în ultimii ani, FCSB nu a mai avut antrenori renumiţi pe bancă.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu am învățat un lucru de la domnul Țiriac. Este foarte important în viață să realizezi când ești prost într-un anumit domeniu și să lași pe alții să facă treaba respectivă.

Noi știm că suntem proști într-o anumită chestiune și nu ne băgăm. Lăsăm pe cei mai pricepuți să facă treaba asta”, a spus Popescu, citat de fanatik.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost reprogramat. Toate meciurile, exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ Vezi toate știrile
Pe același subiect
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 15 apr., 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 15 aprilie
Antena Sport Update • 15 apr., 16:40
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024