Închide meniul

Ion Ţiriac şi-a ieşit din minţi şi a început să ţipe la un angajat. Miliardarul român a făcut o criză de nervi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 martie 2023, 15:14

Ion Ţiriac şi-a ieşit din minţi şi a început să ţipe la un angajat. Miliardarul român a făcut o criză de nervi

Pensia uriaşă pe care Ion Ţiriac o încasează de la statul român a stârnit suspiciuni

Ion Ţiriac, în timpul conferinţei de presă / AntenaSport

Ion Ţiriac şi-a ieşit din minţi şi a început să ţipe la un angajat în timpul unei conferinţe de presă care a avut loc la patinoarul său. Fostul mare jucător de tenis a răbufnit în momentul în care nu a auzit o întrebare primită de la un jurnalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai bogat român, cu o avere estimată la 2 miliarde de euro de forbes.com, s-a calmat cu greu. Evenimentul la care a participat avea legătură cu hocheiul juvenil. Mai mulţi tineri sportivi au fost premiaţi.

Ion Ţiriac şi-a ieşit din minţi şi a început să ţipe la un angajat

La Olimpiada de la Paris, la câte medalii să ne aşteptăm?„, a fost întrebarea pe care a primit-o Ţiriac de la un reporter. A fost momentul în care miliardarul român a avut o cerinţă fermă la adresa organizatorului conferinţei. Aceasta nu a putut fi îndeplinită, moment în care fostul mare jucător de tenis a început să ţipe în sală!

În cele din urmă, după ce întrebarea i-a fost repetată, Ion Ţiriac i-a răspuns jurnalistului.

Eu sunt departe de realitate, zău că n-aş putea nici măcar să speculez, cum speculează toată lumea. Eu cred că, din nou, ne aşteptăm numai la excepţii. Pentru că bază nu avem, hai să recunoaştem. Bază nu avem! Nu avem de unde să culegem, pentru că nu am semănat. Dacă nu semeni, nu ai de unde să culegi.

Reclamă

Excepţii. Începem cu Nadia şi terminăm cu Hagi, Năstase, sau cu cine doreşti dumneata. Atunci nu ştiu de unde sare iepurele. Am terminat cu primele 10 în lume, am terminat cu Sydney, chiar şi cu Atena. Nu mai e!

Cu o floare nu se face primăvară. Domnul Popovici (n.r. David Popovici) este din nou o excepţie de la regulă, este un talent ieşit afară din comun. A avut o performanţă superbă şi o înălţare într-un an de zile care este de neconceput„, a declarat Ion Ţiriac la conferinţa de presă.

Ion Țiriac l-a refuzat pe Novak Djokovic

Ion Ţiriac a fost abordat de Novak Djokovic, care a vrut să cumpere licența turneului de la Belgrad. Dar omul de afaceri din România nu a vrut nici în ruptul capului să audă de tranzacție.

Reclamă 4 / 0/3

Djokovic a dezvăluit că a purtat negocieri cu Ion Țiriac, dar nu a reușit să-l înduplece pe miliardarul român.

În primul rând, trebuie să spun că licența nu este a noastră. Am închiriat-o de la proprietarul ei, Ion Țiriac, iar acum o vrea înapoi. Am dorit să cumpărăm licența, să găzduim turneul din Serbia pentru mulți ani de acum încolo, pentru că am avut succes, mulți oameni în tribune, ATP ne-a dat note excelente pentru toate eforturile, dar nu avem prea multe de făcut atunci când proprietarul nu vrea să vândă licența. Trebuie să respectăm asta”, a declarat Novak Djokovic, conform Tennis Masters.

Ion Țiriac a motivat decizia de a-l refuza pe Novak Djokovic prin faptul că planuiește să readucă turneul din Belgrad în România.

Eu încerc să ajung la un turneu 500 ATP, având în vedere că turneul de la Belgrad ar trebui să se întoarcă în România în 2024. Mai mult de atât, fiind proprietarul unei jumătăţi a turneului din Elveţia, de la Geneva, oarecum sunt de acord cu ATP că dacă le dau două turnee de 250 pot obţine unul de 500. Nu am încă două de 250, am unul şi jumătate, încerc să fac rost şi de jumătatea cealaltă”, a spus Ion Țiriac.

Recomandări
  • Ion Ţiriac, reacţie nervoasă în faţa jurnaliştilor
  • Ce l-a înfuriat pe miliardarul român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și