Închide meniul
Foto

„Ivana Knoll de România” a făcut senzaţie pe plaja din Mamaia: „La probat costume de baie!”

Publicat: 4 iunie 2023, 18:22

"Ivana Knoll de România" a făcut senzaţie pe plaja din Mamaia

Andreea Bododel, la plajă / Instagram

  • „Ivana Knoll de România” a făcut senzaţie pe plaja din Mamaia
  • Andreea Bododel este fosta soţie a lui Tibi Bălan

„Ivana Knoll de România” a avut o nouă apariţie electrizantă şi a făcut senzaţie pe plaja din Mamaia. Cea mai înfocată fană a Farului lui Gică Hagi, Andreea Bododel, a postat pe reţelele sociale mai multe imagini în costum de baie. Fanii ei au reacţionat imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bododel are 33 de ani şi arată uimitor (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Este chiar fosta soţie a lui Tibi Bălan, cel cu care are un copil. Un an şi jumătate a durat mariajul, dar cei doi au rămas în relaţii bune.

„Ivana Knoll de România” a făcut senzaţie pe plaja din Mamaia

Andreea a fost pe o plajă de fiţe din cea mai scumpă staţiune din România, de la malul Mării Negre, iar fotografiile pe care le-a făcut au devenit imediat virale. Postarea ei de pe contul de Instagram, care are 121.000 de urmăritori, a adunat mii de aprecieri în numai câteva ore. „La probat costume de baie!„, a fost mesajul transmis de frumoasa suporteră a Farului.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Andreea Bălan (@andreeabododel)

Reclamă

Reacţiile fanilor au fost pe măsură: „Poți fi la fel de „apreciată” și la Eforie, adică tu ești frumoasă oriunde, nu numai la….„, „Zeiţă„, „Frumuseţe divină„, „Superbă„.

„Ivana Knoll de România” a luat parte la sărbătoarea titlului cucerit de Farul lui Gică Hagi. Cea mai înfocată fană a constănţenilor a intrat pe teren imediat după victoria obţinută cu FCSB, scor 3-2, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Andreea a făcut mai multe imagini în care apare alături de Gică Hagi, care ţinea în braţe trofeul Ligii 1. Ea a făcut senzaţie şi la petrecerea de titlu. Un fan, cel mai probabil al celor de la FCSB, a avut un comentariu acid după ce Farul a devenit campioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate, ne bucurăm la 1 leu şi bocim la 100. Cu Farul iar se face tara de ruşine, prin Europa. CFR măcar făcea ceva„, a fost comentariul care a scos din minţi pe Andreea Bododel, cea mai înfocată fană a echipei lui Hagi.

Ştii ceva?! Eu sunt mândră de ai mei! Ţine pt tine “mizeriile” şi lasă-ne să ne bucurăm„, a reacţionat atunci Andreea Bododel.

„Ivana Knoll de România”, apariţie lângă prima mare iubire a vieţii sale

Tiberiu Bălan, fost campion cu Unirea Urziceni şi cu FCSB, a mers la Constanţa de Ziua Copilului pentru a fi alături de fiul său la o acţiune. Acolo, Tiberiu Bălan s-a întâlnit cu fosta sa soţie, Andreea Bododel. Cei doi s-au fotografiat alături de băieţelul lor, semn că au rămas în relaţii excelente.

Tiberiu Bălan a încercat cariera de antrenor după ce s-a lăsat de fotbal. Ultima dată a fost antrenor în Liga 3, la Minerul Ocna Dej. Dezamăgit de nivelul salariul din Liga 3, fostul campion al României e pe cale să ia o decizie radicală, aşa cum a anunţat la meciul amical de la Urziceni, ce s-a disputat în mai.

E greu să te înţeleagă cineva cu ce se mănâncă fotbalul. Mai bine mă duc şi mă fac taximetrist pentru că taximentrul câştigă mai bine decât un antrenor de Liga 3. Vă spun sincer! Stai cu piciorul pe acceleraţie şi pe frână şi faci bani”, a spus Tibi Bălan.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul
Liga 1 • 22 mart., 17:29
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul. Assist-uri geniale ale lui „Budi” la golurile constănţenilor
Gică Popescu, replică dură pentru Dan Şucu
Liga 1 • 21 mart., 21:18
„N-am înţeles greşit, e lipsă de fair-play!” Gică Popescu, replică dură pentru Dan Şucu. Ce i-a cerut patronului de la Rapid
Farul a primit 3 milioane de euro pentru transferul său, dar Gică Hagi nu e mulțumit
Liga 1 • 20 mart., 19:02
Farul a primit 3 milioane de euro pentru transferul său, dar Gică Hagi nu e mulțumit: „Valorează mai mult! E jucător de excepție”
Gică Hagi a răbufnit în direct: "N-am dat jucători la Real Madrid sau Barcelona. Să mă scuzaţi".
Liga 1 • 20 mart., 8:44
Gică Hagi a răbufnit în direct: „N-am dat jucători la Real Madrid sau Barcelona. Să mă scuzaţi”. De la ce a pornit totul