Închide meniul
Foto

Mirel Rădoi, decizie radicală! Antrenorul Universității Craiova își vinde super-bolidul Lamborghini Urus. Suma uriașă pe care o cere

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 septembrie 2022, 23:03

Mirel Rădoi, decizie radicală! Antrenorul Universității Craiova își vinde super-bolidul Lamborghini Urus. Suma uriașă pe care o cere

Mirel Rădoi își vinde mașina Lamborghini Urus Mansory Venatus

Mirel Rădoi, împătimit al mașinilor de sute de mii de euro

Mirel Rădoi a luat o decizie radicală. Antrenorul de la Universitatea Craiova și-a scos la vânzare super-bolidul Lamborghini Urus Mansory Venatus, una dintre „bijuteriile” de sute de mii de euro din garajul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi este recunoscut pentru pasiunea uriașă față de mașinile de lux, în care a investit sume colosale de-a lungul timpului.

Mirel Rădoi, decizie radicală! Antrenorul Universității Craiova își vinde super-bolidul Lamborghini Urus

În mod neașteptat, fostul selecționer a decis să renunțe la una dintre mașinile de ultimă generație pe care le deține. Potrivit Prosport, tehnicianul de 41 de ani a scos la vânzare pe o platformă online uimitorul Lamborghini Urus Mansory Venatus (vezi GALERIA FOTO de la finalul articolului).

Mirel Rădoi, prezent la amicalul Steaua - Academica Clinceni

În schimbul „bijuteriei” care taie răsuflarea oricărui împătimit auto, Rădoi cere 530.000 de euro, însă este dispus să negocieze și să scadă prețul până la 500.000 de euro. Adică exact suma pe care a investit-o în mașină: peste 400.000 de euro prețul de achiziție + 100.000 de euro pachetul de tuning de la Mansory Venatus.

Reclamă

Mirel Rădoi nu s-a ferit de expunere și a publicat anunțul de vânzare al bolidului pe persoană fizică, cu numele său.

Lamborghini Urus Mansory Venatus este fabricat în ediție limitată: numai 25 de oameni din întreaga lume conduc această mașină de vis, printre care se numără și Adrian Mititelu Jr, fiul patronului de la FC U Craiova 1948, poreclit „Prințișorul Craiovei”.

Lamborghini Urus Mansory Venatus are 641 de cai putere şi are nevoie de numai 3.6 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă bolidul de care este pregătit să se despartă, Mirel Rădoi mai are în garajul său fabulos un Mercedes AMG GT 64 S 4 și un Rolls-Royce Cyllinar Bullionaire, a căror valoare totală depășește 1 milion de euro.

Mirel Rădoi, pasiune extremă pentru mașinile de sute de mii de euro

Mirel Rădoi îl concurează pe naşul său, Gigi Becali. Selecţionerul României conduce şi o limuzină de lux, de 600.000 de euro.

Recent, Rădoi a fost surprins în traficul din Bucureşti la volanul maşinii sale de lux, Rolls-Royce Cullinan Billionaire, cel mai scump SUV din lume. Este primul SUV din istoria firmei şi poate atinge o viteză de 250 de km/h. La rândul său, soția lui Mirel Rădoi conduce un bolid de lux, de 300.000 de euro.

Rădoi a cheltuit o avere şi pe un ceas de lux de 200.000 de euro, marca Richard Mille. 15 milioane de euro a câştigat Mirel în cariera sa de jucător. Selecţionerul a recunoscut că a cheltuit aproximativ 6 milioane de euro pe maşini şi ceasuri.

Eu am câştigat 15 milioane (n.r. de dolari) în toată cariera, din care vreo şase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri. Nu ştiu dacă sunt eu în măsură să îi consiliez (n.r. – pe fotbalişti), pentru că şi pasiunea mea sunt maşinile, aşa că… Dacă vei câştiga o sumă aşa de mare, e clar că cel mai indicat e să îţi cumperi un apartament sau o casă”, a spus Mirel Rădoi pentru Antena Sport.

 

Reclamă
Recomandări
  • Mirel Rădoi, decizie radicală! Antrenorul Universității Craiova își vinde super-bolidul Lamborghini Urus
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și