Închide meniul
Foto

„Nu mă mai lasă să îi port numele”. Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă. Cum îşi împart averea

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 octombrie 2021, 16:56

„Nu mă mai lasă să îi port numele”. Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă. Cum îşi împart averea

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurenţiu Reghecampf în plin scandal de divorţ

Colaj Instagram Anamaria Prodan

Căsnicia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan mai există doar în acte. Impresara iese la rampă şi spune totul. Antrenorul i-a interzis să-i mai poarte numele, iar împăcarea este exclusă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă

„Nu mă mai lasă să îi port numele. Soţul mi-a cerut să renunţ la numele Reghecampf”, a spus Prodanca la Pro TV, dar nu s-a oprit aici. Impresara a dezvăluit ultima discuţie avută cu Laurenţiu Reghecampf. Spune că soţul ei ar fi şantajat.

„Nu trebuia să apară cu poze peste noapte. Am avut o discuţie cu soţul meu acum 2 nopţi. Că ei nu şi-au dorit niciodată să apară în presă, nu a apărut niciodată în presă şi că nu se ltie de unde sunt venite aceste poze. Probabil că sunt un cuplu dacă toată presa are poze cu ei. Eu cred că e şantajat.

Eu îmi doresc să continue drumul pe care eu i l-am dat. Am fost o echipă superbă, neajutată de nimeni. Am ţinut drumul bun. Alături de mine Reghecampf a fost cel mai tânăr antrenor care a jucat finală de Champions League Asia. Aşa aş vrea să continue. Îmi vine greaţă. Pentru noi şi familia mea e ceva oribil.

Fetele mele şi băiatul meu să-mi spună că le e greu să se ducă la şcoală. Nu ştiu ce făcea prin Dubai. Soţul meu e un om unic. Lumea nu a înţeles de ce am tras atât cu soţul meu. Nu am să dau satosfacţie nimănui doar de dragul unei pipiţe. Nu mă interesează dacă e însărcinată sau nu. Dacă eşti însărcinată nu trebuie să stai cu mască. Sau ai vreun deal cu cineva. E penibil lşi jenant ceea ce se întâmplă”, a spus Prodanca.

Reclamă

Anamaria Prodan, anunţ despre avere

Anamaria Prodan a avut un mesaj clar pentru Laurenţiu Reghecampf. I-a transmis ce va avea în urma divorţului. Contractul pe care îl are acum la Universitatea Craiova şi o casă în America. Restul averii rămâne la copiii cuplului.

„O să fac în aşa fel să fie bine. Copilul meu, care e foarte rănit, astăzi e o umbră. Dacă Reghe făcea aceste nenorociri când copilul era mic era ceva. A făcut-o acum şi copilul e foarte rănit. Laurenţiu Reghecampf dacă pleacă din această căsnicie, pleacă cu contractul de la Craiova şi o casă în America. Milionari sunt copiii Anamariei Prodan şi ai lui Laurenţiu Reghecampf. El a muncit pentru alţii. Toată averea este moştenită de la mama. Laurenţiu trebuie să lase totul copiilor lui. Ce să merite el dacă nu avem nimic împreună. Am trăit din acei bani” , a mai spus impresara.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și