Închide meniul
Foto

Patricia, sora Georginei Rodriguez, rupe tăcerea! Ce a putut dezvălui despre iubita lui Cristiano Ronaldo: ”Râde de situația mea financiară”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 decembrie 2022, 13:07

Patricia, sora Georginei Rodriguez, rupe tăcerea! Ce a putut dezvălui despre iubita lui Cristiano Ronaldo: ”Râde de situația mea financiară”

Patricia, sora Georginei Rodriguez, rupe tăcerea!

Patricia, sora Georginei Rodriguez, rupe tăcerea! / Marca

Patricia, sora Georginei Rodriguez, rupe tăcerea! Femeia de 35 de ani susține că iubita lui Cristiano Ronaldo râde de situația financiară precară a acesteia și a amenințat-o că va face publice anumite aspecte din viața ei de care nu ar fi mândră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În trecut, Patricia ar fi rugat-o pe Georgina să îi ajute doar pe copiii ei cu tot ce au nevoie la școală, dar aceasta nu ar fi fost dispusă să își ajute propriii nepoți.

Patricia, sora Georginei Rodriguez, rupe tăcerea! Ce a putut dezvălui despre iubita lui Cristiano Ronaldo

Patricia și Georgina sunt surori vitrege, după tată. Jorge Rodriguez, fost antrenor de fotbal, dar și dealer de droguri, a murit cu trei ani în urmă. El fusese închis 11 ani în închisoare și, după ce a ieșit, a suferit un accident vascular cerebral.

”Am auzit multe zvonuri în familia noastră că i-ar fi rușine cu mine și că râde de situația mea financiară. Nu sunt genul de persoană care să păstreze supărările cu ea. Trebuie să vorbim despre ce s-a întâmplat și să punem sfârșit acestei situații.

Niciodată nu i-am cerut bani Georginei. I-am cerut doar să îmi ajute copiii cu lucruri pentru școală. I-am dat numărul de telefon de la școală pentru a-i contacta pentru cărți și alte lucruri. Încă aștept acest ajutor”, a spus Patricia, care a amenințat-o pe sora ei cu dezvăluiri incendiare despre viața ei.

Reclamă

CM 2022 Georgina Rodriguez, mesaj puternic după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă

Georgina Rodriguez a avut un mesaj puternic după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă în meciul Portugaliei cu Elveția, 6-1. Iubita starului speră ca lucrurile să fie diferite în duelul din sferturi, cu Maroc.

Fernando Santos l-a trimis pe teren pe Cristiano abia în minutul 74. Fanii l-au cerut pe Ronaldo de-a lungul partidei, dar acesta nu a primit decât 20 de minute. A și marcat un gol, anulat însă după un ofsaid evident.

”Felicitări, Portugalia! În timp ce cei 11 jucători cântau imnul, toate camerele erau ațintite către tine. Ce păcat că nu ne-am putut bucura de cel mai bun jucător din lume pentru cele 90 de minute ale jocului.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii nu au încetat să ceară intrarea ta pe teren și ți-au scandat numele. Fie ca Dumnezeu și prietenul tău bun Fernando să continue mână în mână și să ne facă să vibrăm încă o noapte”, a scris Georgina, pe Instagram.

Recomandări
  • Patricia o atacă pe sora ei Georgina Rodriguez
  • Situație tensionată în familia iubitei lui Cristiano Ronaldo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și