Închide meniul
Foto

Patricia, sora Georginei Rodriguez, rupe tăcerea! Ce a putut dezvălui despre iubita lui Cristiano Ronaldo: ”Râde de situația mea financiară”

Dan Roșu Publicat: 7 decembrie 2022, 13:07

Patricia, sora Georginei Rodriguez, rupe tăcerea! Ce a putut dezvălui despre iubita lui Cristiano Ronaldo: ”Râde de situația mea financiară”

Patricia, sora Georginei Rodriguez, rupe tăcerea!

Patricia, sora Georginei Rodriguez, rupe tăcerea! / Marca

  • Patricia o atacă pe sora ei Georgina Rodriguez
  • Situație tensionată în familia iubitei lui Cristiano Ronaldo

Patricia, sora Georginei Rodriguez, rupe tăcerea! Femeia de 35 de ani susține că iubita lui Cristiano Ronaldo râde de situația financiară precară a acesteia și a amenințat-o că va face publice anumite aspecte din viața ei de care nu ar fi mândră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În trecut, Patricia ar fi rugat-o pe Georgina să îi ajute doar pe copiii ei cu tot ce au nevoie la școală, dar aceasta nu ar fi fost dispusă să își ajute propriii nepoți.

Patricia, sora Georginei Rodriguez, rupe tăcerea! Ce a putut dezvălui despre iubita lui Cristiano Ronaldo

Patricia și Georgina sunt surori vitrege, după tată. Jorge Rodriguez, fost antrenor de fotbal, dar și dealer de droguri, a murit cu trei ani în urmă. El fusese închis 11 ani în închisoare și, după ce a ieșit, a suferit un accident vascular cerebral.

Reclamă

”Am auzit multe zvonuri în familia noastră că i-ar fi rușine cu mine și că râde de situația mea financiară. Nu sunt genul de persoană care să păstreze supărările cu ea. Trebuie să vorbim despre ce s-a întâmplat și să punem sfârșit acestei situații.

Niciodată nu i-am cerut bani Georginei. I-am cerut doar să îmi ajute copiii cu lucruri pentru școală. I-am dat numărul de telefon de la școală pentru a-i contacta pentru cărți și alte lucruri. Încă aștept acest ajutor”, a spus Patricia, care a amenințat-o pe sora ei cu dezvăluiri incendiare despre viața ei.

Reclamă

CM 2022 Georgina Rodriguez, mesaj puternic după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă

Georgina Rodriguez a avut un mesaj puternic după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă în meciul Portugaliei cu Elveția, 6-1. Iubita starului speră ca lucrurile să fie diferite în duelul din sferturi, cu Maroc.

Fernando Santos l-a trimis pe teren pe Cristiano abia în minutul 74. Fanii l-au cerut pe Ronaldo de-a lungul partidei, dar acesta nu a primit decât 20 de minute. A și marcat un gol, anulat însă după un ofsaid evident.

”Felicitări, Portugalia! În timp ce cei 11 jucători cântau imnul, toate camerele erau ațintite către tine. Ce păcat că nu ne-am putut bucura de cel mai bun jucător din lume pentru cele 90 de minute ale jocului.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii nu au încetat să ceară intrarea ta pe teren și ți-au scandat numele. Fie ca Dumnezeu și prietenul tău bun Fernando să continue mână în mână și să ne facă să vibrăm încă o noapte”, a scris Georgina, pe Instagram.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal - Al-Nassr 2-1
Fotbal extern • 9 apr., 7:51
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal – Al-Nassr 2-1. A ratat Supercupa
„Marele învins! Complicele lui Cristiano Ronaldo!” Ciprian Tătărușanu, făcut praf după ce a luat 8 goluri de la Al-Nassr
Liga 1 • 3 apr., 18:30
„Marele învins! Complicele lui Cristiano Ronaldo!” Ciprian Tătărușanu, făcut praf după ce a luat 8 goluri de la Al-Nassr
Ciprian Tătăruşanu, "distrus" de Cristiano Ronaldo în numai o repriză! Hat-trick şi două pase decisive pentru starul portughez
Fotbal extern • 2 apr., 23:45
Ciprian Tătăruşanu, „distrus” de Cristiano Ronaldo în numai o repriză! Hat-trick şi două pase decisive pentru starul portughez
Cristiano Ronaldo i-a dat două goluri în două minute lui Laurenţiu Reghecampf
Fotbal extern • 30 mart., 23:04
Cristiano Ronaldo i-a dat două goluri în două minute lui Laurenţiu Reghecampf! Hat-trick şi 882 de goluri în carieră pentru CR7
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş