Închide meniul
Foto

Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu! Se judecă cu fiul lui, după o mărire cu 11 lei a pensiei alimentare

Reclamă

Publicat: 3 iunie 2023, 13:51

Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu! Se judecă cu fiul lui, după o mărire cu 11 lei a pensiei alimentare

Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu

Claudiu Răducanu, dat în judecată de propriul fiu / Facebook

Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu, la 46 de ani. Fostul jucător al Stelei nu mai scapă de probleme şi se judecă cu fiul lui, după o mărire cu 11 lei a pensiei alimentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Răducanu are dificultăţi financiare şi a ajuns să fie chemat în instanţă chiar de copilul pe care îl are din prima căsnicie. Armyn Claudio Andrei. Acesta a cerut mai mulţi bani de la tatăl său şi a avut câştig de cauză în faţa judecătorilor.

Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu

Dispune majorarea pensiei de întreţinere stabilită în sarcina pârâtului-reclamant şi în favoarea reclamantului-pârât Răducanu Armyn Claudio Andrei, de la 243,75 lei/lunar la 254 lei/lunar. Pronunțată de Judecătoria Craiova”, se arată în soluția instanţei, potrivit cancan.ro.

Scandalul nu s-a încheiat. Nemulţumit că a primit numai 11 lei în plus, fiul fostului golgheter al lui Gigi Becali a făcut apel. Cazul va ajunge din nou pe masa magistraţilor.

După ce a fost implicat în scandalul cardurilor clonate din Mexic, Claudiu Răducan a devenit profesor de sport la o şcoală din Craiova, acolo unde şi locuieşte. Prima soţie i-a luat toţi banii şi aproape proprietăţile la divorţ, anunţă sursa citată anterior.

Reclamă

„Blocknotes” a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport Craiova. S-a recăsătorit în urmă cu patru ani, iar noua soţie i-a dăruit o fetiţă.

Soţia fostului atacant e de o frumuseţe ieşită din comun

Claudiu Răducanu pare să îşi fi găsit liniştea lângă actuala soţie. După divorţul cu scandal de prima soţie şi problemele cu legea, Claudiu Răducanu a trecut printr-o perioadă linistită a vieţii.

Claudiu Răducanu nu se mândreşte doar cu drumul profesional, ci şi cu soţia sa care este de o frumuseţe răpitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă 4 / 0/3

Face o muncă onorabilă, are un suflet mare. Aveam un grup de băieţi cărora le plăcea miştoul, caterinca. Ne urmăream unul pe altul. Faceam şi clasamente, cum apărea unul cu o glumă bună, intra în top.

Claudiu era un tip sufletist, ajuta pe toată lumea. Are substanţă să transmită mai departe copiilor, ca profesor. Se linişteşte. E relaxat, are o familie, are o fetiţă. E căsătorit. E fericit”, a spus Falemi, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Dezvăluiri despre Claudiu Răducanu

Răducanu e campion cu Steaua, în sezonul 2000-2001 şi a jucat 3 ani pentru roş-albaştri, marcând 58 de goluri, în 92 de meciuri.

Pe de altă parte, multe glume se făceau pe seama lui în acea perioadă. Adrian Pitu povestea în trecut cum Victor Pițurcă l-a desemnat pe fostul selecționer să aibă grijă de atacant. ”Piți” se temea de perlele pe care le scotea golgheterul Stelei.

Piți l-a pus în cameră cu Rădoi, pe Răducanu. I-a zis: Mirel, dacă dă Claudiu vreun interviu, te costă 1.000 de euro. Îl urmărea Mirel și la baie”, și-a amintit Pitu la AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu
  • Fostul atacant al Stelei, dat în judecată de propriul fiu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și