Închide meniul
Foto

Simona Halep, nuntă de vis cu Toni Iuruc. Cum a arătat Simona la cel mai important eveniment din viața ei. Imaginile virale

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iulie 2021, 2:09 / Actualizat: 24 iulie 2021, 10:42

Simona Halep, nuntă de vis cu Toni Iuruc. Cum a arătat Simona la cel mai important eveniment din viața ei. Imaginile virale

Simona Halep, nuntă de vis cu Toni Iuruc

Instagram Dimciu Halep

Halep nu a putut participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din cauza unei accidentări, astfel că a avut timp să își organizeze cel mai important eveniment din viața ei. Totul a fost ținut în secret, puține persoane cunoscând detalii despre nunta anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, nuntă de vis cu Toni Iuruc

Până să primească invitații, Simona s-a pregătit în cel mai mic detaliu. A ajuns pe mâinile unei artiste în make-up.

View this post on Instagram


A post shared by Liana Malcea (@lianaveverita)

Numai prietenii apropiați și familia au fost alături de campioana noastră, care a câștigat 22 de titluri WTA și premii de peste 37 de milioane de dolari. Nunta a avut loc la vila Simonei Halep și a lui Toni Iuruc, din Izvorani.

Reclamă

Prima imagine de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Marele eveniment a avut loc lângă piscină, în aer liber. În apropierea casei de lux este și un teren de tenis. Vărul Simonei, Dimciu Halep, care este fotbalist, a fost printre puținii invitați care au postat imagini de la nuntă, pe rețelele sociale.

View this post on Instagram


A post shared by Simona Halep ❤️ (@simonahalep27_)

Reclamă 4 / 0/3

Simona a radiat în seara evenimentului. A apărut într-o imagine și alături de fotografii chemați să imortalizeze fiecare moment.

Simona Halep a îmbrăcat o rochie roșie în ziua în care i-a spus „Da” lui Toni Iuruc. Cei doi și-au făcut publică relația în 2019. Luna trecută, „Simo” s-a mândrit cu inelul de logodnă.

E foarte frumos şi îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut aş fi spus că e un moment banal. Impactul a fost mare, sunt foarte emoţionată şi mă bucur foarte mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos.

Chiar dacă nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea personală, dar este adevărat, ne-am logodit. Am făcut pasul acesta, mă bucur foarte mult şi e un moment important din viaţa mea. Am o viaţă frumoasă. Vreau să dau totul pe teren, vreau să mai joc câţiva ani”, a spus Halep, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și