Închide meniul
Foto

Soţia lui Florentin Petre, fostă Miss Bulgaria, atacuri devastatoare: „Câtă nesimţire! Aduci amanta în curtea unde stă actuala!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 mai 2023, 12:17

Soţia lui Florentin Petre, fostă Miss Bulgaria, atacuri devastatoare: „Câtă nesimţire! Aduci amanta în curtea unde stă actuala!”

Soţia lui Florentin Petre continuă războiul cu fostul internaţional român

Colaj Facebook

Soţia lui Florentin Petre, fostă Miss Bulgaria, a lansat noi atacuri devastatoare la adresa fostului internaţional român. Margarita Peychinska îl acuză pe Florentin Petre că şi-a adus actuala iubită în curtea în care locuieşte şi ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostă Miss Bulgaria, Margarita Peychinska este în război total cu şoţul său, pe care îl acuză de infidelitate. Mai mult, conform unei postări de pe 29 mai, femeia îl acuză pe Florentin Petre că şi-a adus actuala iubită în curtea unde locuieşte şi ea, deşi nu sunt divorţaţi cu acte în regulă.

Soţia lui Florentin Petre, fostă Miss Bulgaria, atacuri devastatoare

Și când deja credeam ca nu pot fi surprinsă cu nimic, nesimțirea omului căruia i-am fost alături 16 ani ajunge la cotă maximă. Să aduci pe amantă în curtea unde stă actuala (încă) soția, ca să-i faci cunoștință cu mama ta, asta înseamnă să fii mafiot! Regret doar că nu m-a anunțat anticipat, ca să întind covorul roșu, să întâmpinam și noi cum se cuvine un om atât de important din viața politică a Brăilei„, a fost atacul devastator al soţiei lui Florentin Petre. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Soţia lui Florentin Petre, dezvăluiri incredibile

Nu este primul atac pe care l-a lansat soţia lui Florentin Petre. Margarita Peychinska a anunţat că va divorţa de fostul jucător al lui Dinamo, după ce acesta ar fi înşelat-o cu sora unui coechipier al lui Patrick Petre.

Mă doare sufletul și acum… În momentul în care eu nășteam, mă refer la minutul în care îl aduceam pe lume pe Andrei, el vorbea la telefon cu amanta pe care o avea atunci. Nu e vorba de zi, de oră, am găsit desfășurătorul de la telefon în perioada aia. Deci în minutul acela, când eu nășteam!

Reclamă

Vorbea cu amanta care era sora unui coleg al lui Patrick (n.r. băiatul cel mare al lui Florentin Petre din prima căsătorie). Nici nu știu dacă avea 18 ani atunci fata aia! Atunci am vrut să plec. A fost, probabil, cea mai mare greșeală a mea că nu am plecat„, a declarat Margarita Peychinska pentru cancan.ro.

Nu mai este loc de împăcare între Margarita Peychinska şi Florentin Petre. „Am ajuns duşmani”, a spus cea de-a doua soţie a „Piticului”.

Acest om și-a bătut joc de mine 16 ani, de când suntem împreună, nu s-a oprit niciodată. La cât am suferit, mă crezi că am ajuns la 44 de kilograme? Mi-a zis că el vrea să fie fericit. I-am spus că fericirea nu se clădește pe nefericirea altuia. Și el îmi zice: ‘păi ce? Suferi doar tu, important este să fiu eu fericit’.

Reclamă 4 / 0/3

Cu siguranță vom divorța! Cale de întoarcere nu mai există. Nici el nu vrea, nici eu nu pot să dau înapoi. Nu mă așteptam vreodată să se comporte în acest hal cu mine. A ajuns totul foarte urât între noi. Am ajuns dușmani. Mi-a spus că dacă vorbesc cu voi, a doua zi mergem la notar să semnăm divorțul. I-am spus că semnez doar dacă îmi convine și mie. Și atunci mi-a zis că mă va chema judecătorul!„, a spus Peychinska.

Florentin Petre a ai fost căsătorit cu Cătălina, cea cu care are doi copii. Patrick Petre, fost jucător la Dinamo, este unul dintre ei. Cu Margarita, Florentin Petre are un băiat, pe Andrei (8 ani).

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și