Închide meniul

Tragedie uriaşă: baschetbalista Alessia Maria Raiciu a murit chiar în ziua în care împlinea 18 ani

Antena Sport Publicat: 15 august 2022, 12:29

Tragedie uriaşă: baschetbalista Alessia Maria Raiciu a murit chiar în ziua în care împlinea 18 ani

Tragedie uriaşă: baschetbalista Alessia Maria Raiciu a murit chiar în ziua în care împlinea 18 ani

Alessia Maria Raiciu, pierdere uriaşă pentru sportul românesc / Facebook Federatia Romana de Baschet

  • Alessia Maria Raiciu a murit chiar în ziua în care împlinea 18 ani
  • Alessia era considerată una dintre cele mai talentate jucătoare ale generaţiei ei

Tragedie uriaşă în sportul românesc: Alessia Maria Raiciu, una dintre cele mai talentate baschetbaliste ale generaţiei ei, a murit chiar în ziua în care a împlinit 18 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul teribil a fost făcut chiar de Federaţia Română de Baschet, care nu a oferit detalii despre motivul dispariţiei mult prea devreme dintre noi a Alessiei.

Tragedie uriaşă în sportul românesc: Alessia Maria Raiciu a murit în ziua în care a împlinit 18 ani

„Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat mult prea devreme. Una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004 nu mai este printre noi. Alessia Maria Raiciu a decedat chiar în ziua în care împlinea 18 ani.

Reclamă

Tânăra câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București.
Federația Română de Baschet transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Odihnește-te în pace, Alessia!”, a scris Federaţia Română de Baschet, pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost reprogramat. Toate meciurile, exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ Vezi toate știrile