Închide meniul

Benny vs Badr Hari, replici dure schimbate la conferința de presă. ”Nu te respect! Nu există respect, doar ură și violentă”

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 10 decembrie 2020, 12:56

Benny vs Badr Hari, replici dure schimbate la conferința de presă. ”Nu te respect! Nu există respect, doar ură și violentă”

Youtube

Benny vs Badr

Benny Adegbuyi și Badr Hari au susținut o conferință de presă înainte de meciul de pe 19 decembrie. Cei doi trebuiau să lupte deja de 2 ori, dar meciul a fost amânat din cauza pandemiei. Astfel, chiar și conferința de presă a avut loc on-line, fără ca cei doi să aibă contact unul cu celălalt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ambii luptători sunt încrezători în șansele lor de victorie, Badr Hari pronosticând că va câștiga prin KO în prima repriză, în timp ce Benny a pariat pe o victorie în runda a doua, lucru ce l-a amuzat pe marocan, care i-a transmis că ”e greu să câștigi în runda a doua când ești făcut KO în prima rundă”.

Confruntarea dintre cei doi va fi una specială, cine câștigă urmând să fie challenger la centura lui Rico Verhoeven, cel cu care ambii au luptat de două ori, și cu care Benny se antrenează de mai mulți ani.

Badr Hari, momente grele după ce a făcut COVID

”A fost un an greu, s-au întâmplat multe, dar sunt pregătit să îi dau KO”, a spus Badr Hari. Marocanul a trecut prin momente grele în noiembrie, când a contactat COVID. ”Au fost unele momente când m-am temut pentru viața mea. Mi-au trecut multe lucruri prin cap în acele momente. A fost foarte greu dar m-am recuperat total”, a spus Badr Hari.

În replică, Benny spune că este în cea mai bună formă din viața sa: ”Nu a fost plăcut faptul că a fost amânat meciul de mai multe ori, dar m-a ajutat să mă pregătesc și mai bine pentru Badr. Sunt în cea mai bună formă din viața mea”, a spus românul.

Reclamă

Cunoscut pentru ieșirile sale temperamentale, Badr Hari nu s-a sfiit să îl atace pe Benny la conferința de presă: ”Nu îl respect deloc, poate doar ca om. Este dușmanul meu, nu există respect, doar ură și violență”, a spus marocanul.

În replică, Benny i-a transmis că îl va face să cedeze: ”Știm cu toții că atunci când meciul devine greu găsește metode să renunțe.”

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Benny vs Badr are loc pe 19 decembrie
  • Meciul se va disputa fără spectatori
  • Cei doi au promis victorii prin KO

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și