Închide meniul

Ce nu mănâncă niciodată Sandu Lungu? Uriașul din MMA a dezvăluit de ce nu se atinge înainte de meciuri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2022, 12:43 / Actualizat: 28 septembrie 2022, 13:50

Ce nu mănâncă niciodată Sandu Lungu? Uriașul din MMA a dezvăluit de ce nu se atinge înainte de meciuri

Heroes Fight League

Răspunsul este unul la care mulți nu se așteptau, având în vedere dimensiunile de categoria super grea ale luptătorului.

Ce nu mănâncă niciodată Sandu Lungu? Răspunsul este unul la care mulți nu se așteptau, având în vedere dimensiunile de categoria super grea ale luptătorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sandu Lungu este cel mai iubit luptător român de MMA. Acesta are o carieră uriașă în spate, în mai multe discipline. Judo, kickboxing și MMA sunt artele marțiale în care Sandu Lungu a scris istorie.

Secretul său a fost tot timpul forța fizică, dată de gabaritul uriaș pe care îl are. Recent, Lungu a dezvăluit pe pagina sa că a ajuns la un momentdat la aproape 200kg. A fost la mijlocul anilor 2000, când s-a lăsat de Judo.

De atunci, Lungu a avut meciuri istorice pentru sportul de contact din România, cu nume mari ca Mighty Mo sau Bob Sapp.

Ce nu mănâncă niciodată Sandu Lungu?

Ultima luptă a lui Sandu a fost la gala iFight HEROES 5, acolo unde s-a impus în prima rundă. Antrenamentele au durat toată vara, iar Sandu a avut o dietă specială. Acesta a dezvăluit pentru AS.ro de ce nu se atinge înainte de meciuri.

Reclamă

”Am o fostă sportivă ce a participat la culturism și taekwondo, e nutriționistă, ea îmi gătește. Anul ăsta am ținut 6 luni dietă. Este bazată pe proteine și carbohidrați, pentru a avea energie. Îi plătesc săptămânal 5 zile câte 2 mese pe zi, prânz și cină. A treia masă mănânc ovăz cu proteine, ouă.

Îmi face mult paste integrale, vită, curcan, pui, cartofi fierți sau la cuptor, orez mult și pește, somon.

Ce nu mănânc? Pâine deloc, dulciuri deloc, rar mănânc câte o budincă cu proteine, cu zero zahăr, sau apă cu gust de ștevie, să fie puțin dulce. Când simt nevoia de dulce îmi fac un shake de proteină, așa s-au dus kilogramele în plus, a rămas calitate”, a spus cel poreclit Muntele Bihorului.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și