Închide meniul

Imaginea șocantă ieșită la suprafață după victoria lui Khabib! Cum arată bunicul său, capul familiei din Daghestan

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 27 octombrie 2020, 9:15

Imaginea șocantă ieșită la suprafață după victoria lui Khabib! Cum arată bunicul său, capul familiei din Daghestan

Profimedia Images

Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov este cel mai popular luptător din lume în această perioadă. Rusul a reușit o victorie impresionantă în meciul de titlu UFC cu americanul Justin Gaethje, după care și-a anunțat în mod surprinzător retragerea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evenimentul a fost extrem de mediatizat, iar în următoarele zile de la meci au apărut foarte multe informații despre perioada grea prin care a trecut Khabib înainte de meci. Acesta și-a pierdut tatăl în urmă cu câteva luni, din cauza COVID, acesta fiind cel care l-a antrenat de când era mic și până a ajuns campion în UFC. Șocul emoțional nu a fost singurul peste care a trebuit să treacă, Khabib suferind mai multe fracturi înainte de meci, fiind și spitalizat din cauza unei boli timp de câteva zile.

Chiar și așa, rusul a trecut peste toate și a reușit o evoluție impresionantă. Imediat după meci, acesta a anunțat că se retrage. ”I-am promis mamei mele că nu voi mai lupta fără tatăl meu. Mă voi ține de cuvânt”, a spus Khabib.

Mai mulți apropiați ai săi au dezvăluit că planurile sale se îndreaptă acum spre familie. ”I-a promis mamei sale că va merge să aibă grijă de familie. Este va fi capul familie acum, că tatăl său a dispărut”, a spus Daniel Cormier, coleg si prieten cu Khabib.

Rusul provine dintr-o familie numeroasă din Daghestan, o republică ce face parte din Rusia. Acesta are mai mulți veri ce se antrenează alături de el, și pe care i-a luat sub aripa sa în sala din SUA unde se pregătește. De la moartea tatălui său însă, întreaga familie a fost în derivă, iar momentan capul familiei este bunicul său, Magomed Nurmagomedov. O fotografie impresionantă cu acesta a reapărut pe rețelele de socializare, în care bătrânul are niște mâini absolut uriașe.

Reclamă

Dacă mulți fani ai lui Khabib spun că sunt niște mâini muncite, unii sunt de părere că acesta suferă de o maladie ce i-a transformat mâinile în adevărate ”ciocane”.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” Vezi toate știrile
Citește și