Închide meniul

Meci exploziv pentru "Mineru" Pîrtea în Belarus. Românul se bate cu specialistul în striking al Georgiei

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 2 aprilie 2021, 8:44

Meci exploziv pentru "Mineru" Pîrtea în Belarus. Românul se bate cu specialistul în striking al Georgiei

Aurel Pîrtea, la AS.ro LIVE

Aurel Pîrtea

Aurel Pîrtea, poreclit Mineru, va lupta pe 23 aprilie în gala ACA 122 ce va avea loc la Minsk, în Belarus. Meciul a fost anunțat aseară pe pagina promoției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pîrtea este unul dintre cei mai buni luptători români de MMA, și printre singurii care activează într-o promoție de top la nivel mondial în acest sport. Multiplu campion mondial de Kempo, ”Mineru” are un palmares foarte bun și în MMA-ul profesionist, acolo unde are peste 22 de victorii, iar în ultimii 5 ani a strâns 11 victorii și doar 4 înfrângeri.

Luptătorul român are deja 10 meciuri în promoția ACA, din care 7 sunt victorii, și a ajuns pe locul 5 în clasamentul promoției la categoria sa, 70 de kilograme, fiind singurul român ce se clasează în top 10 la categoria sa într-o promoție de top la nivel mondial în MMA.

Cunoscut pentru rezistența fizică dar și pentru finalizările sale la sol, Pîrtea va da piept cu Raul Tutarauli, un luptător georgian pe care cei din ACA îl prezintă ca o senzație pe partea de striking. Acesta are un palmares foarte bun, de 26 de victorii și doar 5 înfrângeri, fiind învins ultima dată în 2018.

Meciul dintre cei doi va avea loc pe 23 aprilie, în Belarus.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
Vezi toate știrile
Citește și