Închide meniul

Momentul care a schimbat soarta meciului dintre Benny şi Badr Hari. Ce a putut să facă antrenorul românului înaintea ultimei reprize

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2020, 6:10

Momentul care a schimbat soarta meciului dintre Benny şi Badr Hari. Ce a putut să facă antrenorul românului înaintea ultimei reprize

Twitter Glory

Benny Adegbuyi l-a învins pe Badr Hari

  • Benny l-a învins pe Badr Hari
  • Ce i-a spus antrenorul luptătorului român

După ce primele două reprize au fost controlate de Badr Hari, nimic nu anunţa explozia românului din a treia repriză. Acesta a luptat perfect şi l-a făcut KO pe Badr Hari. Un moment crucial a fost în pauza dintre a doua şi a treia repriză. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi luptătorii obişnuiesc să stea jos şi să se odihnească în pauza dintre reprize, Benny Adegbuyi a avut parte de un altfel de tratament din partea antrenorului său.

Astfel, acesta l-a apucat de cap și l-a zdruncinat puternic pe Benny, cu scopul de a-l trezi și chiar a ţipat la el, transmiţându-i că poate să câştige. 

Reclamă

Benny Adegbuyi l-a învins pe Badr Hari

Benny Adegbuyi l-a învins pe Badr Hari. Românul l-a făcut KO în runda a 3-a după ce i-a spart nasul. Primele două runde fuseseră adjudecate de celebrul marocan.

Benny Adegbuyi a uimit o lume întreagă după victoria fantastică obţinută în faţa lui Badr Hari. Nici comentatorii partidei nu s-au putut abţine şi l-au comparat pe Benny cu Dracula. Benny Adegbuyi este din Cluj.

Reclamă

"Vine din Transilvania, astfel că a devenit al doilea cel mai cunoscut om de acolo după Dracula. Cu siguranţă, Badr Hari va dori revanşa pentru acest meci", au spus comentatorii meciului dintre Benny Adegbuyi şi Badr Hari.

Benny Adegbuyi: "Sunt într-o formă de zile mari"

Cu o zi înainte să îl doboare în ring pe Badr Hari, Benny Adegbuyi a avut o intervenție în timpul emisiunii AS.ro LIVE. "Meciul s-a amânat de două ori, dar a fost cumva în beneficiul meu pentru că sunt într-o formă de zile mari", și-a asigurat fanii luptătorul român.

Reclamă 4 / 0/3

Emisiunea AS.ro LIVE, de luni până vineri, de la 10:30, pe pagina www.as.ro/live

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacția lui Uku Jurjendal, după ce l-a distrus pe Badr Hari, în Glory 89
AntenaPLAY • 8 oct., 12:24
Reacția lui Uku Jurjendal, după ce l-a distrus pe Badr Hari, în Glory 89: ”E un vis împlinit”
Badr Hari, serie catastrofală în Glory
FIGHT • 8 oct., 11:14
Badr Hari, serie catastrofală în Glory! A pierdut toate meciurile, ultimul în faţa lui Uku Jurjendal, în AntenaPLAY
Glory 89 LIVE VIDEO | Gala în care luptă trei români şi în care Badr Hari se bate pentru 500.000 de euro
AntenaPLAY • 8 oct., 0:14
Badr Hari, înfrângere incredibilă în Glory 89. A fost numărat de 4 ori în două reprize. Victorie pentru Bogdan Stoica
Bogdan Stoica, victorie uriașă în gala Glory 89
Fight • 7 oct., 23:33
Bogdan Stoica, victorie uriașă în gala Glory 89, live în AntenaPLAY. Revenire de senzație, după 9 ani
Lovitura care l-a făcut praf pe Badr Hari, în Glory 89
Fight • 7 oct., 23:02
Lovitura care l-a făcut praf pe Badr Hari, în Glory 89. A fost numărat de patru ori