Închide meniul

Incident incredibil cu Mane şi Klopp! Senegalezul l-a lăsat cu mâna întinsă pe managerul lui Liverpool după victoria uriaşă de pe Old Trafford

Antena Sport Publicat: 14 mai 2021, 10:46 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:15

Incident incredibil cu Mane şi Klopp! Senegalezul l-a lăsat cu mâna întinsă pe managerul lui Liverpool după victoria uriaşă de pe Old Trafford

Profimediaimages

Incident neaşteptat între Sadio Mane şi Jurgen Klopp

  • Tensiuni între Jurgen Klopp şi Sadio Mane
  • Manchester United – Liverpool 2-4

După fluierul de final care a adus o victorie vitală, managerul german a ajuns în dreptul lui Mane, pe care a vrut să îl salute. Senegalezul a dat din cap dezaprobator şi l-a lăsat cu mâna întinsă pe Klopp, unul dintre cei mai populari antrenori din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incident incredibil cu Mane şi Klopp!

La conferinţa de presă, Klopp a încercat să explice gestul atacantului său. „Da, am luat târziu decizia de a nu-l folosi. La antrenament, am hotărât să joace Diogo în locul lui Sadio. Jucătorii sunt obişnuiţi cu asta, le explic. Poate nu am fost înţeles de această dată.

Reclamă

Pentru un meci de Premier League, era clar că Sadio nu era pregătit. Băieții sunt obișnuiți să le explic deciziile mele, dar chiar n-am avut timp, așa a fost situația. Totul e bine acum”, a spus Klopp, citat de Liverpool Echo.

Mane nu a mai făcut un sezon extraordinar la Liverpool: a marcat 14 goluri, în cele 45 de meciuri adunate, el oferind şi 7 pase decisive. Stagiunea precedentă, senegalezul înscria 22 de goluri, în 47 de dueluri.

Reclamă

Manchester United – Liverpool 2-4

Liverpool a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 4-2, rivala Manchester United, într-un meci contând pentru etapa a 34-a a campionatului Angliei, care ar fi trebuit să se dispute în urmă cu 11 zile.

Manchester United a condus cu 1-0, prin golul marcat de Fernandes ’10. Pentru United a înscris şi Rashford, în minutul 68. Liverpool s-a impus prin golurile marcate de Jota ’34, Firmino ‘45+3, ’47 şi Salah ’90.

Meciul ar fi trebuit să se dispute la 2 mai, dar a fost amânat atunci după ce fanii gazdelor au pătruns în stadion şi pe gazon, cu câteva ore înainte de start.

Reclamă 4 / 0/3

Joi, suporterii echipei Manchester United au continuat protestele faţă de familia Glazer. Ei au încercat să împiedice disputarea meciului blocând un autocar Liverpool cu maşinile. Autocarul a fost deblocat după intervenţia forţelor de ordine. Potrivit L’Equipe, echipa a sosit la stadion cu alt autocar decât cel blocat, care a folosit un traseu diferit, tocmai pentru a se evita incidentele.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool
Europa League • 14 mart., 22:53
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool! „Cormoranii” au făcut show şi au marcat patru goluri în şapte minute