Închide meniul

Liga Profesionistă de Fotbal reacţionează după ce Klaus Iohannis a anunţat revenire fanilor pe stadioane

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 mai 2021, 15:55 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:29

Liga Profesionistă de Fotbal reacţionează după ce Klaus Iohannis a anunţat revenire fanilor pe stadioane

Hepta

Reacţia Ligii Profesioniste de Fotbal după anunţul făcut de Klaus Iohannis

„Liga Profesionistă de Fotbal ține să-și manifeste totala disponibilitate în a aplica imediat măsurile anunțate de Președintele României, Excelența Sa, Klaus Werner Johannis, în conferința de presă susținută joi, 13 mai, referitoare la accesul spectatorilor pe stadioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, de îndată ce Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății vor publica normele și procedurile aferente, LPF va determina, împreună cu cluburile membre, aplicarea acestora cu celeritate.

Totodată, LPF reamintește că a transmis încă din data de 9 februarie 2021 un draft de protocol privind măsurile de prevenție în vederea redeschiderii stadioanelor din Casa Liga 1 pentru spectatori”, se arată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Sepsi – FCSB se va disputa fără spectatori!

Cornel Şfaiţer a anunţat că nu vor fi spectatori la Sepsi – FCSB. Managerul general al celor de la Sepsi e de părere că ar trebui să se aştepte cum se organizează accesul fanilor la finala Cupei României.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat revenirea fanilor pe stadioane începând cu 15 mai la competiţiile sportive. Universitatea Craiova – CFR Cluj şi Sepsi – FCSB sunt cele mai tari meciuri ale etapei a 8 din play-off. Sepsi – FCSB fără spectatori – e cel mai posibil scenariu.

Reclamă

„Am ascultat cu atenție, am vorbit între noi, chiar și în această dimineață, și cred că nu e bine să ne pripim. Ne dorim suporteri în tribune, știm că lumea așteaptă cu nerbădare revenirea pe stadion, dar deocamdată nu a ajuns la noi un protocol oficial. Tocmai de aceea îndemnăm la calm, să cugetăm bine la o astfel o decizie, pentru că e vorba despre sănătatea oamenilor.

Vom vrea să urmărim cu atenție cum organizează FRF finala Cupei, cred că va fi un test interesant, de la care toate cluburile trebuie să învețe, să vadă cum e organizarea unui meci în astfel de condiții. Apoi vom putea vorbi despre suporteri. E clar, la meciul cu FCSB nu vom vinde bilete! E prea din scurt și nu vrem să comitem greșeli care să pună în pericol sănătatea oamenilor”, a declarat Cornel Șfaițer, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:50 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și