Închide meniul

A început "războiul" înainte de FCSB – CFR Cluj. Gigi Becali, acuzat de jocuri de culise de Edi Iordănescu. "A avut o listă cu arbitrii"

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 martie 2021, 17:27

A început "războiul" înainte de FCSB – CFR Cluj. Gigi Becali, acuzat de jocuri de culise de Edi Iordănescu. "A avut o listă cu arbitrii"

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a fost arătat cu degetul de Edi Iordănescu

  • Edi Iordănescu a ieşit la atac
  • FCSB - CFR Cluj, vineri, 20:30, LIVE TEXT pe AS.ro

Antrenorul grupării din Gruia este nemulţumit că Becali încă se plânge de decizia luată de Istvan Kovacs în meciul tur. A reclamat un henţ în careu făcut de Mario Camora. Kovacs a acordat penalty în celălalt careu, în minutul 37, iar Ciprian Deac a deschis scorul. CFR s-a impus în cele din urmă cu 2-0!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: "Sunt curios să văd dacă Gigi Becali are o listă cu arbitrii pe care îi doreşte"

"Îl cunosc pe patronul FCSB-ului foarte bine, îl respect extrem de mult şi chestia asta este sinceră. Nu este întâmplare că, după meciul în care noi efectiv am fost decapitaţi acasă cu Voluntariul, din greţeli, sunt sigur, neintenţionate ale arbitrului de la acea partida, a doua zi a ieşi şi a făcut presiune. 

Aduce aminte de un episod de acum 4 luni care obsesiv îl tot repetă, cu henţul de la Camora care şi acolo cred că ne face o nedreptate. A fost un fault clar în aceeaşi situaţie, dar probabil domnul Becali vorbea la telefon în momentul respectiv şi nu a surprins şi acel eveniment", a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Tehnicianul campioanei i-a transmis un mesaj dur lui Gigi Becali. Crede că din cauza lui a ajuns să fie suspendat şi să nu poată sta pe bancă în derby.

"A facut toată această strategie ca să mute atenţia. Am văzut că au avut jocuri în care au fost arbitraţi foarte bine. Ba mai mult, cred că nu e întâmplare nici trimiterea mea în tribună şi absenţa probabil de la acest joc. Şi nu că cineva a făcut intenţionat, dar tot la presiunile continue facute la televizor. Cred că a avut ecou chiar până în Liga a 3-a, pentru că am vazut şi eu meciul din Liga a 3-a şi cred că si acolo a avut impact.

Reclamă

Mă aştept la o brigadă europeană cu o manieră europeană. Am vazut că domnul Gigi Becali a avut şi o listă cu arbitrii pe care nu mai doreşte să îi aibă la jocurile echipei dansului. Eu, personal, aş fi curios să văd dacă are şi lista cu cei pe care îi doreşte", a reacţionat antrenorul CFR-ului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”