Închide meniul

A venit decizia de la TAS. Astra rămâne în afara cupelor europene. Alibec şi Budescu pot să-şi facă bagajele!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iunie 2020, 14:08

A venit decizia de la TAS. Astra rămâne în afara cupelor europene. Alibec şi Budescu pot să-şi facă bagajele!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Astra a primit răspunsul de la TAS

Echipa lui Bogdan Andone tocmai a urcat pe locul 3 în Liga 1 după victoria cu FCSB. Problemele financiare o ţin departe de Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astra a pierdut apelul la TAS

"Tribunalul Arbitral al Sportului a respins astăzi, 30 iunie 2020, contestația formulată de AFC Astra împotriva deciziei Comisiei de apel pentru acordarea licenței cluburilor, prin care s-a refuzat acordarea licenței UEFA pentru sezonul 2020-2021.

La data de 5 iunie 2020, Comisia de apel a menținut hotărârea instanței de fond de refuzare a licenței UEFA, pentru încălcarea criteriului financiar din Regulamentul național de licențiere a cluburilor, respectiv pentru existența unor datorii financiare restante la data de 30 aprilie 2020 către alte cluburi, către angajați și către asigurările sociale și autoritățile fiscale", se anunţă în comunicatul FRF.

În condiţiile date, se preconizează plecări masive de la campioana din 2016. Gabi Tamaş deja a plecat, iar Constantin Budescu şi Denis Alibec au anunţat că sunt pe picior de plecare.

"Vom vedea, dacă o să continue problemele nu avem ce face. Trebuie să mergem să jucăm pentru că ne dorim să jucăm în Europa.

Reclamă

Sunt destule probleme la club, am înţeles că luna asta încearcă să rezolve din probleme. S-a promis de multe ori şi nu s-a rezolvat mai nimic. Cel mai trist e că nu putem juca în Europa", a declarat Budescu după victoria cu FCSB.
 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și