Închide meniul

Academica Clinceni – CFR Cluj 1-2 | “Iar am fost inspirat!” Marius Şumudică, declarații inedite despre Rapid și Neluțu Varga. “Ceva straniu pentru mine”. Ce a promis după debutul lui Denis Alibec

Reclamă

Publicat: 25 iulie 2021, 0:03 / Actualizat: 25 iulie 2021, 1:46

Academica Clinceni – CFR Cluj 1-2 | “Iar am fost inspirat!” Marius Şumudică, declarații inedite despre Rapid și Neluțu Varga. “Ceva straniu pentru mine”. Ce a promis după debutul lui Denis Alibec

Marius Şumudică, antrenor CFR Cluj

SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj a învins din nou la limită şi are maximum de puncte. Doar Rapid o depăşeşte în clasament. „Am ajuns să mă bat pentru primul loc cu Rapid. E ceva straniu pentru mine!”, a glumit Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a spus Marius Şumudică despre debutul lui Denis Alibec

Antrenorul campioanei şi-a lăudat jucătorii, deşi golul victoriei a venit în minutul 87.

„Putem spune că am trăit periculos, dar am dominat tot jocul. Chiar dacă jucăm din trei în trei zile, ne-am dus peste adversar. Mă bucură dorinţa lor de victorie, nu ajungem întâmplător să ne creăm atâtea ocazii

Nu vreau să mă laud, dar iar am fost inspirat. Să ajungă să înscrie fundașul lateral (n.r. Latovlevici), l-am mutat pe Petrila și marchează (n.r. 0-1)… Acest copil va crește și va fi una dintre surprizele acestui campionat și în scurt timp va valora o sumă destul de mare”, s-a mândrit Şumudică.

Şumudică l-a apărat pe Deac, deşi acesta a comis un penalty inexplicabil, în care a busculat un adversar.

Reclamă

„Cipri probabil că nu a văzut adversarul. E un tip care se bazează pe forţă, lucrează mult la sală, dar după acea fază a dat o centrare excelentă la gol”, a spus Şumudică.

Denis Alibec a debutat pentru CFR Cluj. El a jucat ultimele 20 de minute, fără mari realizări. „Vine după doar 10-12 zile de pregătire din Turcia. O să crească de la meci la meci”, a promis antrenorul lui CFR.

Şumudică i-a mulţumit lui Neluţu Varga

El i-a mulţumit patronului Neluţu Varga pentru transferuri. „Avem un finanţator care a făcut tot ce ţine de el din punct de vedere material. A adus jucători precum Alibec. Sunt mulţumit de tot ce se întâmplă în jurul meu. De la femeia de serviciu la primul om din club, simt să suntem o familie.

Reclamă 4 / 0/3

Când ai oameni precum Marian Copilu şi Neluţu Varga, care lucrează la acest proiect şi îţi dau linişte, pentru antrenor nu este greu”, a mai spus Marius Şumudică.

CFR Cluj, victorie cu emoţii contra Academicii Clinceni

CFR Cluj a câştigat la limită confruntarea cu Academica Clinceni, scor 2-1. Toate golurile au fost marcate în repriza secundă. Nebunia a început în minutul 61. Claudiu Petrila, din pasa lui Păun, a deschis scorul. Fotbalistul de 20 de ani este noul golgheter al campioanei, cu 2 reuşite.

După doar 8 minute, Ciprian Deac a faultat în careu, iar Academica Clinceni a obţinut penalty. Cascini a transformat fără probleme şi a restabilit egalitatea. În minutul 70, Marius Şumudică l-a introdus pe teren pe Denis Alibec, care a debutat la noua sa echipă.

Soarta meciului a fost decisă de Iasmin Latovlevici, care a marcat golul victoriei, în minutul 87, cu o lovitură de cap. Ciprian Deac i-a oferit o pasă decisivă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și