Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali a acceptat transferul lui Dennis Man la Parma. "Îmi e teamă!" Ce a influențat decisiv negocierile

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 ianuarie 2021, 20:21

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali a acceptat transferul lui Dennis Man la Parma. "Îmi e teamă!" Ce a influențat decisiv negocierile

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali a dezvăluit motivul real pentru care l-a vândut pe Dennis Man

Patronul lui FCSB spera să îl vândă pe atacantul de 22 de ani pe mai mulți bani. Totuși , problemele cauzate de pandemie l-au făcut pe Becali să își reducă pretențiile. Becali a dezvăluit că, în condiții ideale, ar fi refuzat propunerea grupării din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "Credeam Dennis Man se va transfera pe 40-50 de milioane de euro"

"Să îți spun de ce sunt mulțumit… e o binecuvântare de la Dumnezeu să primești 13 milioane de euro în pandemie.

Eu nu am crezut că ajung la așa puțin, dar nu am avut ce face pentru că e pandemia. Eu credeam că îl vând pe 40 sau 50 de milioane pe Dennis Man. Eram nebun să îi trec o clauză de reziliere de 100 de milioane dacă nu credeam în el? Când am schimbat contractul am trecut am scăzut clauza la 30 de milioane.

Nu îl dădeam pe 13 milioane de euro, dar îmi e teamă, nu știu ce se întâmplă în Europa. Să nu se închidă granițele și să nu mai putem juca în cupele europene. Altfel nu-l dădeam", a recunoscut Gigi Becal la Digi Sport.

Și Dennis Man are toate motivele să se bucure. Parma i-a oferit un contract pe o perioadă de un patru ani și jumătate și un salariu anual de aproximativ 1.100.000 de euro. La FCSB primea 240.000 de euro!

Reclamă

Internaționalul român pleacă din postura de golgheter al Ligii 1. În această ediție de campionat a înscris de 14 ori. Concurență îi făcea chiar căpitanul lui FCSB, Florin Tănase, cel care a punctat de 13 ori până acum.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și