Închide meniul

Adrian Mutu, încântat de jucătorii României U21. "Unde nu au ajuns cu picioarele, au ajuns cu inima!" Când îi cinsteşte pe tinerii fotbalişti

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2020, 18:34

Adrian Mutu, încântat de jucătorii României U21. "Unde nu au ajuns cu picioarele, au ajuns cu inima!" Când îi cinsteşte pe tinerii fotbalişti

FRF

Adrian Mutu a câştigat primul meci pe banca României U21

  • Finlanda U21 - România U21 1-3
  • Mutu a debutat cu o victorie pe banca naţionalei de tineret

Mutu speră să cale pe urmele lui Mirel Rădoi şi să ajungă la Campionatul European cu reprezentativa sub 21 de ani. Mai are trei puncte de recuperat faţă de liderul grupei 8, Danemarca U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, laude la adresa fotbaliştilor României U21

"Ăsta era scopul, cele 3 puncte. Mă bucur foarte mult. Am făcut un meci foarte bun, chiar dacă a fost terenul greu. Am suferit puţin la fazele fixe ale lor, dar în repriza a doua ne-am creat foarte multe ocazii de gol.

Eram pregătiţi şi mă bucur că băieţii au rezistat, au dovedit că au ambiţie. Unde nu au ajuns cu picioarele au ajuns cu inima. Au arătat o atitudine bune faţă de această naţională, faţă de tricoul galben. Astăzi au dovedit că au o inimă mare, că au atitudinea corectă. Luăm meci cu meci, nu ne gândim la asta. Încercăm să câştigăm cât mai multe puncte şi la final vom vedea", a declarat Adrian Mutu.

Reclamă

Adrian Mutu nu se grăbeşte să îşi cinstească jucătorii. Aşteaptă un succes şi săptămâna viitoare!

"Mai avem un meci cu Malta. Mâine plecăm în Malta, dacă îmi iau trei puncte şi acolo le fac cinste", a glumit selecţionerul României U21.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce "Briliantul" i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Liga Campionilor • 13 apr., 9:43
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a spus că nu ar lucra niciodată cu milionarul
Liga 1 • 12 apr., 12:30
Adrian Mutu îi distruge visul lui Gigi Becali: „Chiar dacă ia 3 jucători cu 10 milioane de euro, tot nu intră în grupe”
Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon
Liga 1 • 9 apr., 18:01
Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon: „E revelaţia echipei”
Adrian Mutu şi Gică Hagi cer o "revoluţie" în Liga 1!
Liga 1 • 9 apr., 14:30
Adrian Mutu şi Gică Hagi cer o „revoluţie” în Liga 1! Măsura radicală care ar îmbunătăţi fotbalul românesc: „Mi-a dat dreptate”
Ce relaţie poate să aibă actuala soţie a lui Adrian Mutu cu primele două neveste ale "Briliantului"
Diverse • 9 apr., 13:59
FOTO
Ce relaţie poate să aibă actuala soţie a lui Adrian Mutu cu primele două neveste ale „Briliantului”! Fostul fotbalist a spus tot!