Închide meniul

Adrian Mutu, ofertă fabuloasă de la Bayern Munchen! Dezvăluirea uluitoare a lui Ioan Becali: "Aveau calculele făcute! E singurul român pe care l-au vrut!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2021, 16:12

Adrian Mutu, ofertă fabuloasă de la Bayern Munchen! Dezvăluirea uluitoare a lui Ioan Becali: "Aveau calculele făcute! E singurul român pe care l-au vrut!"

Zuma Press / Richard Heathcote via Hepta

Adrian Mutu

Adrian Mutu putea evita "scandalul Cocaina" de la Chelsea. Până să fie cumpărat de Roman Abramovich la Chelsea, Mutu a fost şi pe lista celor de la Bayern Munchen. Giovanni Becali a fost cel care a făcut dezvăluirea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chelsea a plătit în 2003 pe Mutu suma de 22.5 milioane de euro, cea mai mare plătită vreodată pe un jucător român. 

"Mutu? Acolo a fost un moment extraordinar. El juca la Parma senzațional și era căutat de multă lume. Chelsea îl voia foarte tare, dar la fel de mult îl voia un alt club mare. E prima oară când vorbesc despre asta. Mutu a fost singurul fotbalist român pe care Bayern Munchen l-a vrut! Singurul! M-au căutat să îmi ceară detalii despre el, despre situația lui. Aveau probabil calculele făcute și oferta gata să o trimită spre Parma.

Era vorba de Bayern, dar Roman Abramovich s-a mișcat mai rapid. A venit rusul și a pus suma aia pe masă, 22,5 milioane de euro, și s-a făcut imediat transferul.

Ioan Becali: "Transferul lui Mutu e cel mai scump"

Cine poate să știe cum ar fi evoluat cariera lui Mutu dacă ajungea la Bayern? Dar ține cont că au fost 22,5 milioane de euro atunci, cam 80-90 de milioane acum, cam așa ar fi raportul între ce se plătea la acea oră și ce se plătea acum, înainte de pandemie.
Transferul lui Mutu a fost cel mai scump și apoi al lui Cristian Chivu. Astea au fost vârfurile, dar atunci erau printre cei mai doriți jucători ai Europei
”, a spus Ioan Becali pentru Prosport

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:39 LIVE TEXTFCSB – Rapid 1-2! Krasniqi şi Rrahmani, răsturnare incredibilă de scor. Chiricheş s-a accidentat şi a fost schimbat! 21:37 David Miculescu, ratare incredibilă în FCSB – Rapid! Nu a putut să înscrie din trei metri, cu poarta goală în faţă 21:30 FotoAbia revenit din accidentare, Vlad Chiricheș s-a „rupt”, din nou, în FCSB – Rapid! Ce a pățit fundașul roș-albaștrilor 21:28 Verdictul specialistului după golul anulat lui Hassani în FCSB – Rapid aruncă în aer totul: „E o întrebare bună asta!” 21:16 FotoDarius Olaru şi Florinel Coman, bucurie nebună în FCSB – Rapid! Starurile liderului au sărbătorit la maximum golul din derby 21:00 VIDEOQPR – Preston 1-0 a fost în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 20:48 Adrian Şut, la un pas de transferul vieţii! Porto şi Atlethic Bilbao şi-au trimis oamenii la derby-ul cu Rapid 20:43 FotoScenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid! Atmosferă de sărbătoare pe Arena Națională 20:20 Un apropiat al lui Adi Mutu, noul „antrenor principal” al Rapidului! A fost trecut pe foaia de joc în locul lui Bogdan Lobonţ 19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu Vezi toate știrile
Citește și