Închide meniul

Afacere de familie în Serie A! Lacrimi și goluri în duelul fraților Insigne. Cine a câștigat meciul

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 25 octombrie 2020, 19:43

Afacere de familie în Serie A! Lacrimi și goluri în duelul fraților Insigne. Cine a câștigat meciul

profimediaimages

Roberto și Lorenzo Insigne în meciul dintre Napoli și Benevento

Mezinul Roberto a lovit primul și a reușit să marcheze încă din minutul 30 al întâlnirii. A fost primul său gol în Serie A, iar tânărul nu și-a putut stăpâni lacrimile. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a declarat să este foarte fericit pentru gol, dar îi pare rău că a fost tocmai împotriva fratelui său.

”Sunt foarte, foarte fericit, dar îmi pare rău că am marcat primul meu gol în Serie A chiar împotriva fratelui meu”, a explicat Roberto într-un interviu chiar la pauza meciului, conform Digisport.

Lorenzo Insigne, revenire în repriza a doua

Căpitanul lui Napoli nu s-a lăsat însă mai prejos și a revenit cu o evoluție la fel de bună ca a fratelui său. Lorenzo a egalat scorul atât cu Benevento cât și cu fratele său printr-un eurogol din afara careului.

A fost reușita cu numărul 92 al lui Insigne pentru clubul din sudul Italiei, iar aceasta a contribuit și la victoria cu 2-1 a băieților lui Gennaro Gattuso.

Reclamă

Frații Insigne reprezintă doar cel mai nou duet al fotbalului italian. Franco și Giuseppe Baresi, Fabio și Paolo Cannavaro, sau Filippo și Simone Inzaghi sunt ale cupluri familiale care au jucat fotbal împreună la cel mai înalt nivel.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și