Închide meniul

Alianţă surpriză între Universitatea Craiova şi Dinamo. "Cum să plăteşti pentru ceva ce nu îţi aparţine?". Reacţia categorică a lui Sorin Cârţu în "războiul" dintre FRF şi LPF

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 martie 2021, 7:34

Alianţă surpriză între Universitatea Craiova şi Dinamo. "Cum să plăteşti pentru ceva ce nu îţi aparţine?". Reacţia categorică a lui Sorin Cârţu în "războiul" dintre FRF şi LPF

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Florin Cârțu, categoric

Sorin Cârţu a exclus din start varianta în care echipele vor achita suma de 550.000 de euro. Preşedintele clubului din Bănie este convins că, în caz contrar, ar exista riscul să aibă probleme cu cei de la ANAF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu a anunţat că Universitatea Craiova nu va plăti pentru implementarea sistemului VAR

"Nu ai cum să plăteşti tu pentru trainingul arbitrilor. Cum să plăteşti pentru ceva ce nu îţi aparţine? Te ceartă ANAF-ul. Vine ANAF-ul şi te arde, pentru că distrugi nişte bani din bugetul tău, cu altă destinaţie. Cum o explici? Directivele FIFA pentru VAR spun clar că iniţiatorul de proiect, de implementare a VAR-ului, trebuie să fie din partea organizatorului de competiţie", a spus Sorin Cârţu, la Telekom Sport.

Conducătorul oltenilor speră ca această speţă să nu ajungă să se judece la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane. Cârţu a avut un mesaj pentru preşedinţii celorlalte echipe din Liga 1

"Nu ştiu. Am putea face multe. Noi ar trebui să fim mai uniţi şi să ne impunem punctul ăsta de vedere. În fond, suntem foarte mulţi, mulţi care suntem în LPF şi care am votat Burleanu", a mai declarat preşedintele Universităţii Craiova.

Reclamă

Dinamo nu vrea să platească pentru implementarea VAR în Liga 1

Dinamoviştii au anunţat deja că nu îşi permit să plătească niciun ban pentru a putea beneficia de sistemul de arbitaj-video.

"Eu am o mentalitate clasică, deși am doar 36 de ani și, teoretic, ar trebui să fiu deschis la nou. Cred că fotbalul ar trebui să fie lăsat cum era. Mai ales că în fotbalul românesc – nu doar la Dinamo – sunt probleme financiare foarte mari. E prea mult, zic eu, să cerem cluburilor să plătească alți bani.

Vor fi costuri suportate de club, mă refer la cei 2-3 asistenți în plus și așa mai departe. Să ne gândim că o echipă din Liga 1 cheltuie undeva la 3-4.000 de euro la două săptămâni numai pe testele COVID-19. Nu e ușor", a declarat Mario Nicolae.

Reclamă 4 / 0/3

Spre deosebire de Dinamo, FCSB este echipa care insistă cel mai mult pentru implementarea sistemului VAR. Gigi Becali este dispus să scoată chiar el bani din buzunar pentru aducerea video-arbitrajului în România.

"Dacă ăștia se vor certa ca șoarecele și pisica vom avea VAR peste 100 de ani. Cheia este la Burleanu. Să nu o mai arunce pe Gino. Vrem VAR măcar la meciurile tari din play-off. Voi ajuta și eu cu bani pentru aducerea VAR, dar Burleanu trebuie să ia taurul de coarne”, a declarat Gigi Becali.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și