Închide meniul

"Am simţit că nu mai pot. Voiau să fac infarct ca Neagoe?". Cosmin Contra, răspuns categoric pentru DDB. "Nu am cerut niciun euro în plus!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2021, 11:07

"Am simţit că nu mai pot. Voiau să fac infarct ca Neagoe?". Cosmin Contra, răspuns categoric pentru DDB. "Nu am cerut niciun euro în plus!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Cosmin Contra a răspuns la acuzaţiile făcute de DDB

Fostul antrenor al grupării din Ştefan cel Mare nu a primit niciun ban de la Pablo Cortacero şi şi-a depus memoriu. Cere 65.000 de euro, sumă care cu taxe ajunge la 100.000 de euro. Contra a avut o reacţie surprinzătoare şi le-a transmis un mesaj extrem de dur suporterilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra: "Am fost la spital să fac analize. Mi-a fost frică de ceea ce vor arăta"

"Nu vreau să intru în polemică de niciun fel cu nimeni. Au fost 4 luni foarte grele pentru mine. Am cerut banii doar pentru ce am muncit, nu am cerut niciun euro în plus, deși legal o puteam face. Tocmai pentru că e vorba de Dinamo nu am solicitat ceva pentru ce nu am muncit. Pentru tot ce am trăit eu acolo, din cauza spaniolilor, cred că merit acei bani.

Am stat și am construit o echipă. Am rezistat cât am putut fizic și psihic. Apoi, când am simțit că nu mai pot, am decis să plec. Ce voiau? Să stau și să fac infarct ca Neagoe? Să cad pe teren? Nu am mai putut! Ăsta este adevărul!

Am avut nevoie de o lună să îmi revin. Nu sunt victmă, nu mă dau victimă. Am fost la spital să fac analize. Mi-a fost frică de ceea ce vor arăta acestea. Știe cineva cum m-am simțit eu?
Mi-am asumat că garantez pentru spanioli și mi-am luat-o în freză. Mi-am asumat această declarație și am greșit. Dacă eu aș fi avut puterea și mă simțeam bine fizic și mental aș fi continuat.

Nimeni nu știe cum m-am simțit, prin ce am trecut 4 luni, ce eforturi am făcut ca să pun echipa pe picioare. Dorm foarte liniștit. În afară că am crezut în proiect, nu am greșit nimic. Am vrut să formez o echipă de play-off și la anul să ne batem la titlu. Am trăit în tensiune, în minciună și presiune. Apoi am spus stop! Am și eu familie.

Reclamă

Cred că am fost și sunt corect cu mine și cu ce s-a întâmplat. Am apelat la comisii pentru banii pe care i-am muncit. Sunt în discuții cu DDB și nu am nicio problemă să ajung la un acord cu ei. Ies persoane care nu au trăit ce am trăit eu și încep să vorbească. E greu să vorbești după război, de pe canapea. Fiecare părere trebuie respectată, dar nu înseamnă că e ok. Am fost și voi rămâne mereu un dinamovist", a declarat Cosmin Contra pentru Prosport.

Cosmin Contra şi-a reziliat unilateral contractul, dar l-a lăsat la echipă pe fostul său secund. Jerry Gane tocmai a ajutat-o pe Dinamo să "lege" două victorii şi să se apropie la trei puncte de locurile de play-off.

Pentru "câini" urmează chiar Eternul Derby. Alb-roşiii au un program infernal. În decurs de opt zile o întâlnesc de două ori pe FCSB (în Liga 1 şi Cupa României) şi pe Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cosmin Contra a depus memoriu pentru a-şi recupera banii
  • Reacţie surprinzătoare a lui "Guriţă" la adresa DDB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și