Închide meniul

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, tot mai aproape de Dinamo! Anunţul care le dă frisoane fanilor "câinilor": "Ar putea salva echipa!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2021, 12:48

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, tot mai aproape de Dinamo! Anunţul care le dă frisoane fanilor "câinilor": "Ar putea salva echipa!"

Instagram Anamaria Prodan

Dinamo ar putea fi preluată de Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Ar fi "trădarea" anului în România. Dacă va ajunge la gruparea din Ştefan cel Mare, Anamaria îşi doreşte să îl schimbe pe Jerry Gane chiar cu soţul ei! Laurenţiu Reghecampf a câştigat două titluri pe banca marii rivale FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: "Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf o pot salva pe Dinamo"

Dumitru Dragomir este convins că dinamoviştii ar putea scăpa de grijile falimentului dacă Anamaria Prodan dacă va investi 5 milioane de euro. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal asigură că ar fi mutarea câştigătoare.

"L-aș vedea antrenor pe Laurențiu Reghecampf la Dinamo! Da, Reghecampf cu Anamaria Prodan, la Dinamo! Ce contează rivalitatea din trecut? Reghecampf este un nume mare ca antrenor și ar face treabă excelentă, sunt convins de asta. Dar îi trebuie la început și un buget de vreo 10 milioane de euro pentru transferuri. Să își facă un lot puternic, e nevoie de un efort financiar important când preiei Dinamo.

Dar ei au posibilități, sunt oameni cu avere, rămâne de văzut dacă vor să și-o investească în fotbal. La Sibiu poți să mergi cu un milion, două pe an, dar la Dinamo ai nevoie de minimum 5 milioane de euro. Mai e un băiat deștept care e prieten cu ea și care ar face sigur treabă foarte bună pe marketing, Adrian Thiess. Ăștia trei ar putea salva Dinamo”, a declarat Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

Suporterii din DDB nu o plac pe Anamaria Prodan

În ciuda acestei posibile intenții, este greu de spus cum ar reacționa suporterii din programul ”Doar Dinamo București” (DDB), la o eventuală venire a soției lui Laurențiu Reghecampf la echipă.

Reclamă

Fanii dinamovisti sunt cei care au susținut echipa în această perioadă, fiind singurele surse de venit pentru jucătorii păcăliți de promisiuni în era lui Pablo Cortacero.

Peste 12.000 de fani dinamoviști au donat bani după ce Ionuț Negoiță și-a cedat acțiunile unui fond de investiții spaniol reprezentat de greu de găsitul om de afaceri.

Se pare că suma obținută în total de programul socios al lui Dinamo, care se practică la scară largă în Spania, s-ar ridica la 860.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ar fi cea mai mare surpriză din istoria clubului
  • Suma pe care ar trebui să o bage pentru a evita falimentul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul Vezi toate știrile
Citește și