Închide meniul

Armenia – România | Dorinel Munteanu îl critică dur pe Rădoi. "Dacă nu câștigăm, trebuie să ne întoarcem pe jos de la Erevan!" + Gestul uriaş pregătit de armeni

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 10:39

Armenia – România | Dorinel Munteanu îl critică dur pe Rădoi. "Dacă nu câștigăm, trebuie să ne întoarcem pe jos de la Erevan!" + Gestul uriaş pregătit de armeni

Hepta

Mirel Rădoi, criticat de Dorinel Munteanu înaintea meciului Armenia-România din preliminariile CM 2022

Dorinel Munteanu a declarat că nu i-a plăcut deloc ce a văzut la echipa naţională în debutul preliminariilor CM 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu: "Cred că Niță nici nu-i știe pe cei patru fundași din fața lui"

"Cu Macedonia de Nord a fost pozitiv doar rezultatul, victoria cu 3-2. Adversarii au avut ocazii multe și mari, slăbiciunea apărării a fost vizibilă și atunci, nu doar împotriva Germaniei.

Nu te poți apăra fără un închizător puternic, agresiv. O problemă o reprezintă și schimbările dese din apărare. Şi Contra modifica defensiva de la un meci la altul. Nu pot să înțeleg de ce.

Cred că Niță nici nu-i știe pe cei patru fundași din fața lui, la cât de des a schimbat apărarea Rădoi de când e selecționer. În defensivă, omogenitatea contează cel mai mult", a spus Dorinel Munteanu, la Pro X.

Dorinel Munteanu: "Facem experimente? Așa reconstruim?! E vorba despre echipa națională!"

"Sunt de acord cu ceea ce a spus Lupescu, diferența dintre noi și nemți a fost uluitoare. Mirel să nu creadă că-l atacăm cu comentariile acestea, ar fi bine dacă ar lua în seamă 5 la sută din ceea ce spunem noi, foștii internaționali.

Reclamă

Facem experimente? Așa reconstruim? E vorba despre echipa națională! La un club e altceva, poți să faci ce vrei, la națională nu mi se pare normal să experimentezi", a mai spus Munteanu.

Armenia – România | Dorinel Munteanu: "Am emoții mari"

Liderul de selecţii al echipei naţionale se teme şi de meciul din această seară, de la Erevan. 

"Am emoții mari, nu sunt sigur de victorie. Bine, trebuie să-i batem pe armeni, nu se poate altfel! Ei au câștigat cu Islanda și au un selecționer spaniol, știu, dar m-am uitat peste lot și nu am găsit niciun nume important, echipa se bazează pe jucători de la Astana, din Kazahstan. Dacă nu câștigăm în Armenia, înseamnă că trebuie să ne întoarcem pe jos de la Erevan", a mai spus Dorinel Munteanu.

Reclamă 4 / 0/3

Armenia – România | "Frați de cruce, fraţi cu sabie"

Cel puţin înaintea meciului, tricolorii vor fi primiţi cu braţele deschise de gazde. "Frați de cruce, fraţi cu sabie", va fi bannerul afişat în tribune.

"Banner emoţionant al fanilor armeni acceptat de FRF și UEFA la ședința tehnică", a transmis FRF, pe pagina de Facebook a echipei naţionale.

Recomandări
  • Armenia - România, de la 19:00, Live Text, pe AS.ro
  • Dorinel Munteanu, enervat de experimentele lui Rădoi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și