Închide meniul

"Avem antrenor". Anunțul făcut de Sorin Cârțu după ce Rădoi a ales să rămână la națională. Ce a spus despre evoluția României

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 19 noiembrie 2020, 8:28

"Avem antrenor". Anunțul făcut de Sorin Cârțu după ce Rădoi a ales să rămână la națională. Ce a spus despre evoluția României

Ferrari Press Agency / Ferrari Press Agency via Hepta

Sorin Cârțu a declarat că Universitatea Craiova are deja antrenor

”Rădoi…ce să vorbesc eu de el dacă e la națională? Noi avem antrenor, a pregătit toată perioada asta de două săptămâni. Merge la Botoșani, este antrenorul pe care eu l-am antrenat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este un băiat bine crescut, nu a uitat…importanța pe care am avut-o eu în cariera lui. Eu am avut atunci inspirație, l-am luat, l-am pregătit pentru o perioadă de 6 luni, apoi l-a luat Pițurcă. A avut parte de antrenori care au văzut niște calități la ele”, a explicat Sorin Cârțu.

Sorin Cârțu, neimpresionat de jocul României

Președintele oltenilor a declarat că România a avut o evoluție modestă împotriva Irlandei de Nord și că accederea în urna a doua valorică s-a datorat și rezultatelor altora. 

”Nu a fost un meci reușit, de ce să nu recunoaștem. A fost un meci în nota campaniei, mi-a lăsat un sentiment de confuzie. Într-un fel am rezolvat niște lucruri și am intrat în urna 2, dar jocul nu a dat impresia că am meritat acest lucru. 

Au fost și partide bune, cu Austria și în turul cu Irlanda. Campania și-a atins scopul și cu ajutorul altora”, a explicat Sorin Cârțu.

Reclamă

Sorin Cârțu a identificat lipsurile naționalei

Mai mult, oficialul Universității a identificat și lipsurile din angrenajul naționalei. În afară de lipsa celor doi fundași centrali, Vlad Chiricheș și Dragoș Grigore, el a văzut și lipsuri în compartimentul ofensiv.

”Avem niște lipsuri în ofensivă, în zona atacantului central. Cred că trebuie lucrat mult mai mult și insistat la repoziționarea anumitor jucători din compartimentul de atac. 

Cred că Man și Tănase trebuiau să acționeze mai spre mijlocul axului central, așa aveau Crețu și Camora posibilitatea să urce, să împingă jocul. Așa i-au blocat pe fundașii laterali și nu au avut eficiență pe faza de atac”, a precizat Sorin Cârțu pentru Prosport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sorin Cârțu nu-l vede pe Rădoi la Craiova
  • Oficialul a analizat jocul naționalei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și