Închide meniul

Bănel Nicoliţă, moment genial când a ajuns la echipa lui Gigi Becali: „Vai de capul meu! Dezbrăcaţi-vă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 octombrie 2022, 8:41 / Actualizat: 6 octombrie 2022, 10:18

Bănel Nicoliţă, moment genial când a ajuns la echipa lui Gigi Becali: „Vai de capul meu! Dezbrăcaţi-vă!

Bănel Nicoliţă

Hepta

  • Bănel Nicoliţă, moment genial când a ajuns la echipa lui Gigi Becali

Bănel Nicoliţă, moment genial când a ajuns la echipa lui Gigi Becali. Nicoliţă şi-a adus aminte cum s-a dus îmbrăcat la vizita medicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 

Bănel Nicoliţă a venit în pantofi, pantaloni de stofă şi geacă de piele la vizita medicală de la FCSB (n.r. – în 2005 se numea Steaua). Bănel a rămas uimit când şi-a văzut toţi colegii îmbrăcaţi în trening.

Reclamă

Bănel Nicoliţă şi-a amintit cu umor de episodul când a ajuns la echipa lui Gigi Becali.

Bănel Nicoliţă, moment genial când a ajuns la echipa lui Gigi Becali

„Să vă povestesc ceva bestial, în premieră, de la vizita medicală! Nici nu știam cum să mă duc îmbrăcat. M-am dus în pantofi d-ăia întorși, în cămașă, cu geacă de piele, pantaloni de stofă. Am zis să mă duc frumos îmbrăcat, însă geaca era cu două numere mai mari. Era a fratelui meu. Când am ajuns acolo, toți erau în trening…

Reclamă

Am dat noroc cu fiecare, eram transpirat tot. Fiind brunețel, nu s-a văzut când m-am înroșit. Eram varză! În fine, a venit doctorul să-mi iau dosarul. „Ce dosar să-mi iau?!”. Eu nici nu știam. Era prima mea vizită medicală. „Du-te, bă, ia-ți dosarul de la doamna de acolo și mergi în fiecare cabinet!”. Vai de capul meu… Ajung la inimă. Zice: „Dezbrăcați-vă!”. Am dat proba la bicicletă în pantofii ăia, în pantalonii de stofă și în cămașă! Acum după mulți ani chiar nu e o rușine„, a spus Bănel Nicoliţă pentru gsp.ro.

Bănel Nicoliță, dezvăluire cutremurătoare! A vrut să își pună capăt zilelor după autogolul din Real Madrid – Steaua 1-0

Bănel Nicoliță a făcut o dezvăluire cutremurătoare. Fostul mijlocaș a vrut să își pună capăt zilelor după autogolul din Real Madrid – Steaua 1-0.

În 2006, în returul cu ”galacticii” din UEFA Champions League, Bănel Nicoliță a trimis balonul spre propria poartă fără să se uite. Autogolul său a decis confruntarea de pe Santiago Bernabeu, iar fostul stelist a dezvăluit că era dispus să recurgă la un gest extrem.

Reclamă 4 / 0/3

”Am văzut acum, când și-a dat Găman autogol, săracu’… Am fost cu el la națională, e un băiat super, de nota o mie, îl pui la suflet. Mi s-a rupt sufletul când și-a dat autogol. M-am văzut parcă pe mine, dar eu am dat pe Bernabeu! Așa a vrut Dumnezeu, să fiu marcator pe Bernabeu. La 1-0 au avut penalty și l-au ratat. Se făcea 2-0. Mai spunea după cineva de Bănel?

Așa a vrut Dumnezeu! Atunci voiam să mă omor! A doua zi căutam să… Aveam așa, toate nebuniile. Chiar m-am gândit. A fost o onoare să joc contra unor asemenea jucători, sunt mulți care n-ajung nici să plătească un bilet. Unul care muncește e normal să greșească. Au dat alții în finale de Champions League. Mi-a fost foarte greu atunci, dar nu mi-a reproșat nimeni nimic niciodată!”, a declarat Bănel Nicoliță, potrivit gsp.ro.

EXCLUSIV | Bănel Nicoliță deplânge situaţia de la echipa naţională

Bănel Nicoliță deplânge situaţia de la echipa naţională. În exclusivitate pentru Antena Sport, fostul mijlocaş cu 37 de apariţii sub tricolor a analizat criza de rezultate cu care se confruntă naţionala lui Edi Iordănescu.

„Nu mai avem fotbaliști. Da? Dacă vorbim de 2005, 2014, 2018, aveam fotbaliști, da? Aveam un Mutu, un Chivu, un Raț. Un Marica, Lobonț la Roma și așa mai departe. Rădoi, Dică!

Noi, care am fost la Steaua, am jucat numai în Champions League an de an. Jucam în Europa, Rapid la fel. Erau jucători foarte buni și aveai de unde să alegi. Acum, de unde? Spuneți-mi mie!”, a declarat Bănel Nicoliță, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Istvan Kovacs l-a eliminat pe Araujo 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!