Închide meniul

Barcelona are meci cu Partidul Comunist. ”Partidă pe viață și pe moarte contra tovarășilor!”

Cătălin Oprișan Publicat: 9 octombrie 2020, 12:14

Barcelona are meci cu Partidul Comunist. ”Partidă pe viață și pe moarte contra tovarășilor!”

Hepta

Barcelona are două titluri de UEFA Futsal Champions League

  • Catalanii dau piept cu KPRF
  • E ”Final Four” UEFA Futsal Champions League

Care-i povestea?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prin 2003, Putin a propus organizarea unui turneu de fotbal între partidele politice din Rusia, pentru că urmau alegerile din Duma. Ghenadi Ziuganov, Prim-Secretar al Partidului Comunist, a dorit să încropească, din prima, o trupă puternică. Finalmente, aveau să se impună, în marea finală, la loviturile de departajare, contra celor din ”Partia Zhisni”, ”Partidul Vieții”. Lui Ziuganov i-a plăcut ideea, așa că a spus că o va continua cu o echipă de… futsal! 

Băieții au început de jos în ”Russian Higher League”, apoi, în sezonul 2010-2011, au reușit promovarea în Superligă. În primul an au ”cochetat” cu retrogradarea, terminând pe 11, dar a urmat o infuzie de capital, echipa s-a redresat și a terminat pe locul secund acum doi ani. ”Comuniștii”, cum sunt cunoscuți în Rusia, l-au transferat pe Lin, fostul barcelonez, apoi l-au luat pe Romulo, un jucător senzațional, și au prins prima finală, contra celor de la Tyumen. Apoi, în 2019-2020, titlul de campioană! 

Reclamă

Turneul final a fost întrerupt de pandemie, dar, la reluare, KPRF (Komunisticheskaia Partia Rossiskoi Federatasii) s-a impus fără probleme. A terminat Turul de Elită al UEFA Futsal Champions League pe primul loc în Grupa A, cu trei victorii din trei meciuri, așa că a ajuns în ”Final Four”. ”Chiar dacă vom juca fără public, va fi o partidă pe viață și pe moarte contra tovarășilor”, a sunat prima declarație a lui Sergio Lozano. Apoi, aducându-și aminte de Lin, fostul coleg, a mai dres-o. ”Rușii au câștigat Superliga la ei, noi nu am jucat nicio partidă oficială preț de șase luni înainte acestui turneu, așa că va fi greu!” 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League