Închide meniul

Bașkanul lui Gaziantep a dat de pământ cu Marius Șumudică după înfrângerea cu Sivasspor: ”Nimeni nu este mai presus de club!”

Gal Dorin Publicat: 9 ianuarie 2021, 13:43

Bașkanul lui Gaziantep a dat de pământ cu Marius Șumudică după înfrângerea cu Sivasspor: ”Nimeni nu este mai presus de club!”

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Marius Șumudică este în conflict cu patronul lui Gaziantep

  • Gaziantep - Sivasspor 1-2
  • Marius Șumudică, ”la cuțite” cu turcii de la club

Marius Șumudică și Gaziantep au pierdut cu Sivasspor, scor 1-2, iar președintele Buyukeksi nu a pierdut ocazia de a-l ataca pe Șumudică, mai ales că acesta se arătase foarte nemulțumit de modul în care se desfășoară negocierile pentru un contract nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Președintele lui Gaziantep l-a atacat dur pe Marius Șumudică

”Contract, contract, contract după fiecare meci! Fotbalul turc are momente grele, stadioanele sunt goale. Nu există venituri, nu există sponsori. Nu am redus niciun salariu în acest an. Barcelona vrea să reducă salariile jucătorilor săi. Ce legătură are asta cu lipsa de respect?

Galatasaray a redus salariile cu 20%. Trebuie să facem şi asta. Plătim antrenorului 920.000 de euro. El îşi plăteşte singur secunzii. Există, de asemenea, un bonus de 240.000 de euro pe punct. Plătim 1,2 milioane de euro, dar acum el vrea 1,6 milioane de euro, 1,9 milioane de euro cu tot cu prime”, a răbufnit bașkanul lui Gaziantep.

Reclamă

Marius Șumudică încă nu i-a convins pe șefii din Turcia

Marius Șumudică mai are contract cu Gaziantep până în vară și a anunțat deja că, dacă nu se va înțelege la contract, va pleca de la echipă. Mehmet Buyukeksi l-a criticat pe tehnicianul român pentru că și-ar asuma întreg succesul echipei.

”El îşi asumă tot succesul. Cum se poate întâmpla aşa ceva? Dacă există un succes, este un succes comun, de la magazioner până la conducere. Aţi auzit vreodată că a jucat bine un antrenor şi am câştigat? 

Reclamă

Am vrut o reducere de salarii pentru că nu ştim ce se va întâmpla anul viitor. El spune că suntem pe locul trei acum, dar campionatul nu s-a terminat încă. Să vedem cum terminăm. Nimeni nu este mai presus de club”, a concluzionat Mehmet Buyukeksi.

Marius Şumudică: "Gaziantep mi-a propus tierea salariului cu 10%"

"S-au spus multe despre mine că alerg după bani. Dacă ar fi fost aşa, aş fi fost în altă parte. În timp ce toată lumea se concentra la meci, s-a spus chiar înaintea meciului că am primit un nou contract. Nu este adevărat! Preşedintele şi-a dorit să îmi taie 10% din salariu. Aşa ceva nu pot accepta!

Fanii ştiu că am avut ieri o întâlnire cu preşedintele. Mi-a cerut să renunţ la 10% şi am spus că nu pot accepta asta. Le-am oferit jucătorilor, din propriul buzunar, prime de 80.000 de euro. 

Reclamă 4 / 0/3

Le-am dat cu mare plăcere. Am venit într-o ţară străină cu 8 oameni, iar salariul meu este de 600.000 de euro, asta ştie toată Turcia", a răbufnit ”Șumi”.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau
Liga 1 • 24 mart., 18:30
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau: „Eu nu am mai văzut așa calitate la un vârf de atac”