Închide meniul
UPDATE

CM 2022 Cristiano Ronaldo nu mai ține cont de nimic! Ar fi amenințat că pleacă de la Mondial, înainte de meciul cu Elveția. Replica Federației

Dan Roșu Publicat: 8 decembrie 2022, 11:09 / Actualizat: 8 decembrie 2022, 14:00

CM 2022 Cristiano Ronaldo nu mai ține cont de nimic! Ar fi amenințat că pleacă de la Mondial, înainte de meciul cu Elveția. Replica Federației

CM 2022 Cristiano Ronaldo nu mai ține cont de nimic!

Cristiano Ronaldo, doar rezervă în Portugalia - Elveția 6-1 / Profimedia Images

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la Record susțin că Ronaldo l-a amenințat pe Fernando Santos cu părăsește naționala, în timpul Mondialului. Totuși, selecționerul a reușit să îl calmeze pe Cristiano, care se află în război cu toată lumea, în ultima perioadă.

CM 2022 Cristiano Ronaldo nu mai ține cont de nimic!

UPDATE / Federația Portugheză de Fotbal s-a autosesizat și a îndepărtat incertitudinea din jurul lui Cristiano Ronaldo. Oficialii lusitani au anunțat că ipoteza respectivă este falsă și că CR7 nu și-a exprimat în niciun moment dorința de a-și abandona echipa.

Reclamă

“Zvonurile care susțin că Ronaldo a amenințat că pleacă de la națională în timpul unei conversații cu Fernando Santos nu sunt adevărate.

FPF confirmă faptul că în niciun moment Ronaldo nu a amenințat că va pleca de la echipa națională în Qatar”, a anunțat Federația Portugheză de Fotbal, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Reclamă

Informația a fost infirmată de cei din stafful echipei naționale, dar Record a publicat pe prima pagină ”Ronaldo a amenințat că pleacă”. Lusitanul a rămas și a acceptat rolul de rezervă în duelul cu Elveția. A fost și introdus pe teren în minutul 74 și a înscris un gol anulat pentru ofsaid.

Dacă în interviul acordat lui Piers Morgan susținea că s-ar bucura pentru un titlu mondial, chiar dacă nu el ar marca în finală, ci ar face-o chiar portarul, se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Ronaldo își dorește încă să fie în centrul atenției, dar deocamdată a fost doar din punct de vedere al ieșirilor nervoase.

Cristiano Ronaldo menține tensiunea la Mondial

Chiar și după 6-1 cu Elveția, portughezii nu au avut o zi lipsită de tensiuni. Santos a organizat un antrenament special pentru cei care nu au fost titulari în optimi, dar Ronaldo nu a participat. A rămas alături de titulari, la sala de forță.

Reclamă 4 / 0/3

Asta în situația în care stafful portughezilor susține că nu există probleme fizice pentru starul despărțit recent de Manchester United. Alegerea lui nu face decât să lase loc de interpretări legate de tensiunile din lotul Portugaliei.

Decizia lui Cristiano Ronaldo vine în continuarea gesturilor făcute după ce echipa sa a demolat Elveția. CR7 a ales să plece direct spre vestiare, în timp ce colegii săi sărbătoreau alături de fani calificarea în sferturile de finală ale CM 2022.

Bruno Fernandes a rupt tăcerea, după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă

Bruno Fernandes a rupt tăcerea, după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă de selecționerul Fernando Santos în meciul Portugalia – Elveția 6-1, din optimile Campionatului Mondial din Qatar.

„Crezi că există cineva căruia să îi place să fie pe bancă? Nu cred că Cristiano a fost fericit. Dacă selecţionerul m-ar lăsa pe bancă la meciul următor, și eu aş fi supărat.

Cristiano își face treaba, își face partea și este fericit pentru rezultat deoarece este obiectivul tuturor să ajungem cât mai departe posibil.

Când Cristiano joacă şi echipa pierde, toată lumea vorbeşte despre el. Este cel mai faimos jucător din lume. Nimeni nu e mai faimos decât el în sport. Din sport, nu doar din fotbal”, a declarat Bruno Fernandes, după Portugalia – Elveția 6-1, citat de Football Daily.

Portugalia se va duela cu Maroc în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” 17:17 Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!” 16:47 Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul: „Suferă! Vor avea probleme!” 16:42 Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean. Cine este favorit să îl înlocuiască pe „Bocciu” 16:34 NEWS ALERTCosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi 16:07 „Ce te-a impresionat la Tottenham?” Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul: „A fost un obiectiv!” 15:48 Tatăl lui Max Verstappen, noi detalii despre situaţia de la Red Bull a triplului campion mondial: „Nu-i place asta” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY
Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain
AntenaPLAY • 11 mart., 23:54
Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain, dar gazdele sunt out din Liga Campionilor Asiei
Cristiano Ronaldo, un car de nervi în Al Nassr - Al Ain! Portughezul s-a plâns de arbitraj după ce a cerut de două ori penalty
AntenaPLAY • 11 mart., 22:39
Cristiano Ronaldo, un car de nervi în Al Nassr – Al Ain! Portughezul s-a plâns de arbitraj după ce a cerut de două ori penalty