Închide meniul
UPDATE

CM 2022 Cristiano Ronaldo nu mai ține cont de nimic! Ar fi amenințat că pleacă de la Mondial, înainte de meciul cu Elveția. Replica Federației

Dan Roșu Publicat: 8 decembrie 2022, 11:09 / Actualizat: 8 decembrie 2022, 14:00

CM 2022 Cristiano Ronaldo nu mai ține cont de nimic! Ar fi amenințat că pleacă de la Mondial, înainte de meciul cu Elveția. Replica Federației

CM 2022 Cristiano Ronaldo nu mai ține cont de nimic!

Cristiano Ronaldo, doar rezervă în Portugalia - Elveția 6-1 / Profimedia Images

  • Cristiano Ronaldo a amenințat că pleacă de la Mondial
  • Ronaldo, doar rezervă în Portugalia – Elveția 6-1

CM 2022 Cristiano Ronaldo nu mai ține cont de nimic! Starul de 37 de ani a amenințat stafful Portugaliei că pleacă de la Mondial, atunci când a aflat că va fi rezervă în meciul cu Elveția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la Record susțin că Ronaldo l-a amenințat pe Fernando Santos cu părăsește naționala, în timpul Mondialului. Totuși, selecționerul a reușit să îl calmeze pe Cristiano, care se află în război cu toată lumea, în ultima perioadă.

CM 2022 Cristiano Ronaldo nu mai ține cont de nimic!

UPDATE / Federația Portugheză de Fotbal s-a autosesizat și a îndepărtat incertitudinea din jurul lui Cristiano Ronaldo. Oficialii lusitani au anunțat că ipoteza respectivă este falsă și că CR7 nu și-a exprimat în niciun moment dorința de a-și abandona echipa.

Reclamă

“Zvonurile care susțin că Ronaldo a amenințat că pleacă de la națională în timpul unei conversații cu Fernando Santos nu sunt adevărate.

FPF confirmă faptul că în niciun moment Ronaldo nu a amenințat că va pleca de la echipa națională în Qatar”, a anunțat Federația Portugheză de Fotbal, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Reclamă

Informația a fost infirmată de cei din stafful echipei naționale, dar Record a publicat pe prima pagină ”Ronaldo a amenințat că pleacă”. Lusitanul a rămas și a acceptat rolul de rezervă în duelul cu Elveția. A fost și introdus pe teren în minutul 74 și a înscris un gol anulat pentru ofsaid.

Dacă în interviul acordat lui Piers Morgan susținea că s-ar bucura pentru un titlu mondial, chiar dacă nu el ar marca în finală, ci ar face-o chiar portarul, se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Ronaldo își dorește încă să fie în centrul atenției, dar deocamdată a fost doar din punct de vedere al ieșirilor nervoase.

Cristiano Ronaldo menține tensiunea la Mondial

Chiar și după 6-1 cu Elveția, portughezii nu au avut o zi lipsită de tensiuni. Santos a organizat un antrenament special pentru cei care nu au fost titulari în optimi, dar Ronaldo nu a participat. A rămas alături de titulari, la sala de forță.

Reclamă 4 / 0/3

Asta în situația în care stafful portughezilor susține că nu există probleme fizice pentru starul despărțit recent de Manchester United. Alegerea lui nu face decât să lase loc de interpretări legate de tensiunile din lotul Portugaliei.

Decizia lui Cristiano Ronaldo vine în continuarea gesturilor făcute după ce echipa sa a demolat Elveția. CR7 a ales să plece direct spre vestiare, în timp ce colegii săi sărbătoreau alături de fani calificarea în sferturile de finală ale CM 2022.

Bruno Fernandes a rupt tăcerea, după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă

Bruno Fernandes a rupt tăcerea, după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă de selecționerul Fernando Santos în meciul Portugalia – Elveția 6-1, din optimile Campionatului Mondial din Qatar.

„Crezi că există cineva căruia să îi place să fie pe bancă? Nu cred că Cristiano a fost fericit. Dacă selecţionerul m-ar lăsa pe bancă la meciul următor, și eu aş fi supărat.

Cristiano își face treaba, își face partea și este fericit pentru rezultat deoarece este obiectivul tuturor să ajungem cât mai departe posibil.

Când Cristiano joacă şi echipa pierde, toată lumea vorbeşte despre el. Este cel mai faimos jucător din lume. Nimeni nu e mai faimos decât el în sport. Din sport, nu doar din fotbal”, a declarat Bruno Fernandes, după Portugalia – Elveția 6-1, citat de Football Daily.

Portugalia se va duela cu Maroc în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:25 LIVE SCOREAdina Diaconu – Wang Manyu 0-3 e ACUM în AntenaPLAY. Szocs a debutat cu victorie la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! "Vulturii" şi-au demis antrenorul pus în ianuarie
Fotbal extern • 14 apr., 11:22
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT
Simona Halep le-a dezvăluit portughezilor de ce a acceptat să joace la WTA Oeiras
WTA • 9 apr., 10:09
Simona Halep le-a dezvăluit portughezilor de ce a acceptat să joace la WTA Oeiras: „Asta îmi doresc!”
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal - Al-Nassr 2-1
Fotbal extern • 9 apr., 7:51
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal – Al-Nassr 2-1. A ratat Supercupa
„Marele învins! Complicele lui Cristiano Ronaldo!” Ciprian Tătărușanu, făcut praf după ce a luat 8 goluri de la Al-Nassr
Liga 1 • 3 apr., 18:30
„Marele învins! Complicele lui Cristiano Ronaldo!” Ciprian Tătărușanu, făcut praf după ce a luat 8 goluri de la Al-Nassr
Ciprian Tătăruşanu, "distrus" de Cristiano Ronaldo în numai o repriză! Hat-trick şi două pase decisive pentru starul portughez
Fotbal extern • 2 apr., 23:45
Ciprian Tătăruşanu, „distrus” de Cristiano Ronaldo în numai o repriză! Hat-trick şi două pase decisive pentru starul portughez