Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Lionel Messi, copleșit de emoții când și-a văzut soția și copiii celebrând golul cu Australia: „Familia este în inima mea!”

Alexandru Ivan Publicat: 4 decembrie 2022, 11:07

CM 2022 | Lionel Messi, copleșit de emoții când și-a văzut soția și copiii celebrând golul cu Australia: „Familia este în inima mea!

Lionel Messi, copleșit de emoții când și-a văzut soția și copiii celebrând golul cu Australia

Lionel Messi privește un videoclip cu soția și copiii săi celebrând golul înscris în meciul cu Australia / Twitter

  • Imagini copleșitoare cu Leo Messi
  • Reacție genială când și-a văzut soția și copiii celebrând golul cu Australia

Lionel Messi a părut copleșit de emoții în timp ce un reporter i-a arătat o înregistrare cu soția și copiii săi celebrând golul înscris cu Australia, din optimile Cupei Mondiale din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Messi a fost susținut de familie la fiecare meci al Argentinei de la Mondialul din Qatar. De fiecare dată, Antonella și cei trei băieți ai starului argentinian au „explodat” de bucurie la golurile fotbalistului lui PSG. Cu Australia, Antonella, Thiago, Mateo și Ciro au fost în delir.

CM 2022 | Lionel Messi, reacție în timp ce își vedea soția și copiii celebrând golul cu Australia

În timp ce privea filmarea cu familia sa manifestându-se, Leo Messi a afișat un zâmbet nemărginit. Vedeta Argentinei este la primul Mondial când are copiii alături.

Reclamă

„Familia mea este mereu în inima mea. Pentru copiii mei, au crescut și acum înțeleg totul. Suferă, se bucură la goluri. Sunt foarte fericit să împărtășesc aceste momente cu ei. Este prima mea Cupă Mondială cu copiii mei alături. Tiago, care este cel mai mare, nu știa până acum câteva zile ce înseamnă o Cupă Mondială”, a spus Lionel Messi, citat de eurosport.ro.

Reclamă

Lionel Messi (35 de ani) și Antonella Roccuzzo (34 de ani) au împreună trei băieți, Thiago, 10 ani, Mateo, 7 ani, și Ciro, 4 ani.

Discursul lui Lionel Messi, după ce s-a calificat cu Argentina în sferturile de finală de la Cupa Mondială

Messi a reuşit să marcheze un gol în Argentina – Australia 2-1 şi a fost desemnat jucătorul meciului. La finalul partidei, Lionel Messi a spus că a fost un meci dificil şi că programul a fost unul infernal.

Nu vom petrece pentru că a fost un meci dificil, a fost o zi grea. Suntem fericiţi pentru această victorie. Am spus că e greu să jucăm din 3 în 3 zile, este o nebunie, dar am vrut să fim aici, să simţim această energie pe care ne-a dau suporterii noştri. Trebuie să fim uniţi.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că am controlat meciul. L-am fi închis de tot dacă mai marcam un gol. În afară de ultima ocazie pe care Emi și Lisandro Martinez au salvat-o, nu am suferit prea mult. A fost un meci fizic. Sunt foarte fericit pentru această victorie și pentru am mai trecut peste un etapă„, a spus Lionel Messi, la finalul partidei.

Lionel Messi a reuşit să marcheze golul cu numărul 9 pentru naţionala Argentinei la un Campionat Mondial şi l-a depăşit pe Diego Maradona. Messi a jucat meciul cu numărul 1000 şi a ajuns la cota 789 de goluri marcate.

Argentina – Olanda, primul sfert de finală de la Campionatul Mondial

Argentina – Olanda este primul sfert de finală de la Campionatul Mondial. Olandezii au trecut cu 3-1 de SUA, în timp ce Argentina a învins-o pe Australia la limită.

Prima repriză din Argentina – Australia a fost una cu sud-americanii în control, însă fără ocazii de gol la vreuna din porţi. Singura a fost în min. 35, când Mac Allister i-a pasat în careu lui Otamendi, acesta i-a aşezat mingea lui Messi şi căpitanul echipei Argentinei a înscris cu un şut la colţul lung, golul cu numărul 789 din carieră, la meciul 1000.

Messi a devenit cu acest prilej cel mai vârstnic jucător care marchează pentru Argentina în fazele eliminatorii ale Cupei Mondiale, la 35 de ani şi 162 de zile. Argentina a fost mai bună şi după pauză, când Scaloni a schimbat sistemul, trecut la cel cu trei fundaşi.

Messi (50) a şutat de la 18 metri, dezechilibrat, iar portarul a reuşit să reţină. În min. 57, argentinienii au făcut presing la portar, Ryan l-a evitat pe De Paul, dar Alvarez i-a furat mingea şi a înscris.

Australia a redus din diferenţă cu şansă şi finalul meciului a devenit unui încins: Goodwin a prins un şut din afara careului (77), care nu se ducea pe spaţiul porţii, dar Enzo Fernandez a avut o intervenţie nefericită şi Emiliano Martinez nu a mai avut ce face.

Reclamă

Argentinienii au avut câteva şanse de a închide conturile, dar Lautaro Martinez a fost dezamăgitor în trei rânduri (89, 90+3, 90+5), iar Messi a tras pe lângă vinclu (90+3). De partea cealaltă, tânărul Kuol a avut egalarea în vârful bocancului (90+7), dar Emilio Martinez a fost providenţial.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami
Fotbal extern • 8 mart., 9:30
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami! Gol superb marcat de starul argentinian