Închide meniul
VIDEO

CM 2022 Samuel Eto’o, scandal uriaș după Brazilia – Coreea de Sud. A lovit cu genunchiul în față un youtuber. Totul a fost filmat

Dan Roșu Publicat: 6 decembrie 2022, 9:10

CM 2022 Samuel Etoo, scandal uriaș după Brazilia – Coreea de Sud. A lovit cu genunchiul în față un youtuber. Totul a fost filmat

CM 2022 Samuel Eto'o, scaandal uriaș după Brazilia - Coreea de Sud

CM 2022 Samuel Eto'o, scaandal uriaș după Brazilia - Coreea de Sud

  • Samuel Eto’o, scandal uriaș după Brazilia – Coreea de Sud
  • A lovit un bărbat cu piciorul în față

CM 2022 Samuel Eto’o, scandal uriaș după Brazilia – Coreea de Sud 4-1. Legenda Barcelonei a lovit cu piciorul în plină figură un youtuber aflat în afara stadionului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eto’o, care este acum președintele Federației Cameruneze de Fotbal, este filmat la ieșirea de la stadion. Inițial, fostul mare atacant face poze cu fanii, după care pare scos din minți de unul dintre ei.

CM 2022 Samuel Eto’o, scandal uriaș după Brazilia – Coreea de Sud

Clipul ne prezintă un schimb de replici între cei doi și este reluat într-un moment în care bărbatul este aplecat și Samuel Eto’o îl lovește puternic cu genunchiul în față.

Reclamă

Chiar înainte de lovitura africanului, imaginile surprind un om din anturajul acestuia care îi ia camera de filmat youtuberului și dă cu ea de pământ. Imaginile făcute publice de cei de la La Opinion nu ne arată și de la ce a pornit totul.

Reclamă

Nicolai Tand, amintiri extraordinare cu Samuel Eto’o

Nicolai Tand a fost invitat la emisiunea AS.ro LIVE, în primăvara anului trecut. Românul a povestit cum a ajuns să fie favoritul starurilor fotbalului mondial.

În perioada în care locuia în Paris, celebrul chef i-a servit pe Ronaldinho, Lionel Messi, Trezeguet şi Eto’o. Cu camerunezul care a câştigat titlul cu Barcelona şi Inter a avut o relaţie specială.

Tand a dezvăluit că pierduse numărul de telefon al lui Eto’o, dar a fost ajutat de Cristi Chivu să ia legătura cu fostul atacant.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu Samuel Eto’o am povestit. Mi-am pierdut multe numere de telefon şi într-o seară a venit Cristi Chivu la o masă, la restaurant, cu soţia lui. El juca atunci la Inter, acolo unde era şi Eto’o. I-am spus: ‘Când mergi, salută-l pe Samuel din partea mea’.

S-a întors după vreo 2-3 luni să mănânce la mine. Adelina a spus: ‘Nu pot să cred. Am fost la antrenamente, când l-a întrebat şi când i-a zis de Nicolai de la Paris, s-a schimbat la faţă şi i-a dat telefonul’. M-a sunat când eram la Sighetul Marmaţiei, cu Bilaşco şi cu Mara. M-a sunat în seara de Crăciun”, a dezvăluit Nicolai Tand la emisiunea AS.ro LIVE.

Samuel Eto’o şi Cristi Chivu au scris istorie la Inter, sub comanda lui Jose Mourinho. În 2010 au câştigat Champions League, titlul în Serie A, Cupa şi Supercupa Italiei şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Robinho îşi va ispăşi pedeapsa în Brazilia! Decizia Tribunalului superior de justiţie
Fotbal • 21 mart., 9:30
Robinho îşi va ispăşi pedeapsa în Brazilia! Decizia Tribunalului superior de justiţie
Galeno, noul star al lui FC Porto, convocare surpriză în naţionala Braziliei
AntenaPLAY • 12 mart., 11:28
Galeno, noul star al lui FC Porto, convocare surpriză în naţionala Braziliei! Atacantul este într-o formă de zile mari