Închide meniul

CFR Cluj, un singur drum către șaisprezecimile Europa League! Ce rezultat îi trebuie campioanei în meciul de la Berna

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 4 decembrie 2020, 5:26

CFR Cluj, un singur drum către șaisprezecimile Europa League! Ce rezultat îi trebuie campioanei în meciul de la Berna

SportPictures / Stefan Constantin/Sport Picture via Hepta

CFR Cluj păstrează șanse de calificare în șaisprezecimile Europa League

În ultimul meci din faza grupelor, CFR Cluj va juca în deplasare cu elvețienii de la Young Boys Berna, meci disputat joia viitoare, la ora 20:00, LiveText pe AS.ro, cu un singur rezultat în minte: victoria

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum poate CFR Cluj să ajungă în șaisprezecimile Europa League

Chiar dacă șansele de calificare există în continuare, situația a devenit puțin mai complicată după remiza cu bulgarii.

Dacă ar fi învins acasă cu CSKA, CFR Cluj ar fi ieșit din faza grupelor chiar și în cazul unui egal cu Young Boys Berna. În acea situația, ambele formații ar fi avut câte șapte puncte la ora meciului, iar o remiză cu cel puțin două goluri de fiecare parte ar fi însemnat calificarea ardelenilor.

În situația de față, CFR nu are altă variantă decât victoria în meciul cu Young Boys. Elvețienii au pierdut cu AS Roma, scor 1-3, dar păstrează un avantaj de două puncte peste formația din România.

Cristi Manea, mesaj pentru Dan Petrescu! Ce spune despre meciul cu Young Boys Berna

Cristi Manea e convins că CFR se poate califica, chiar şi fără Dan Petrescu, în primăvara europeană.

Reclamă

"Cred că puteam câştiga meciul de astăzi, dacă intrau ocaziile de azi. Trebuie să mergem în Elveţia şi să câştigăm. Nu m-a interesat ce rezultat e la Roma.

Am mai jucat fundaş central, şi în Belgia am jucat. Nu joc ce îmi place, joc unde are antrenorul nevoie de mine. Mergem în Elveţia uniţi", a spus Cristi Manea la finalul partidei cu CSKA Sofia.

Cristi Manea i-a transmis şi un mesaj şi lui Dan Petrescu. "Bursucul" a plecat de la CFR Cluj după eliminarea din Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3

"Vreau să îi mulţumesc în numele echipei, pentru că ne-a învăţat foarte multe lucruri. Cu el am câştigat atâtea trofee! Mie unul mi-a arătat foarte multe, fiind şi pe postul meu. Am avut ce învăţa de la el. Îi urez multă baftă, oriunde va merge sunt sigur că va reuşi. Nu mă aşteptam, dar aşa este fotbalul, trebuie să mergem înainte", a mai spus Manea

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și