Închide meniul

Clipe dramatice trăite de un jucător din Bundesliga. "Am fost în comă indusă. Temperatura mea creștea cu un grad pe minut!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 martie 2021, 8:02

Clipe dramatice trăite de un jucător din Bundesliga. "Am fost în comă indusă. Temperatura mea creștea cu un grad pe minut!"

Profimediaimages

Sebastian Bornauw a fost în comă

Jucătorul care a împlinit 22 de ani în această săptămână a avut o reacție alergică la anestezicul folosit de cadrele medicale. A ajuns în comă și cu greu a izbutit să "dribleze" moartea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sebastian Bornauw a fost la un pas de moarte

"Medicii au trebuit să mă bage în comă artificială timp de 24 de ore. Dacă s-ar fi întâmplat așa ceva în urmă cu 20 de ani, 90% aș fi murit. Doctorii mi-au spus că temperatura corpului meu creștea cu un grad pe minut. Dacă nu ar fi reacționat în decurs de câteva minute, aș fi explodat", a declarat fundașul pentru site-ul oficial al lui FC Koln, citat de ksta.de.

Transferat de la Anderlecht, în vara lui 2019, pentru 6 milioane de euro, Sebastian a jucat o lungă perioadă cu mari dureri de spate. S-a gândit de multe ori să își pună ghetele în cui.

"A fost un semn pentru mine să mă opresc. Mi-am spus că dacă nu pot nici măcar să dorm, atunci nu are sens să continui să joc fotbal", a povestit fotbalistul din Bundesliga.

Reclamă

Medicii au stabilit că am o tumoră osoasă benignă, pe coloană, care trebuie eliminată chirugical. Chiar dacă au fost mari probleme în timpul intervenției chirurgicale, Bornauw a dezvăluit că se simte excelent acum și așteaptă să revină pe teren.

"Este ca și cum m-am născut din nou. Nu mă uit la calendarul competițional, dar zi de zi îmi doresc să mă întorc cât mai repede. După cum mă știu, nu cred că va mai dura mult", a transmis Sebastian.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și