Închide meniul

Suma încasată de CFR Cluj după victoria cu Slavia Praga. Lovitură dată de Neluţu Varga

Dan Roșu Publicat: 7 octombrie 2022, 9:12

Suma încasată de CFR Cluj după victoria cu Slavia Praga. Lovitură dată de Neluţu Varga

Lovitură teribilă pentru CFR Cluj, echipa patronată de Neluţu Varga

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

  • CFR Cluj a câştigat 500.000 de euro după victoria cu Slavia Praga

Suma încasată de CFR Cluj după victoria cu Slavia Praga, 1-0, este una importantă pentru campioana României. Pe lângă milioanele pentru accederea în grupele Conference League, ardelenii încep să adune şi din victorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, după cei 166.000 de euro primiţi pentru egalul cu Ballkani, jucătorii lui Dan Petrescu au băgat în club încă 500.000 după succesul surprinzător din Cehia.

Suma încasată de CFR Cluj după victoria cu Slavia Praga

Pe lângă sumele datorate punctelor, CFR Cluj a mai primit de la UEFA alte 2.94 milioane de euro pentru accederea în grupele celei de-a treia competiţie europeană.

Reclamă

Dacă CFR Cluj va termina pe prima poziţie în grupa ei, va mai încasa alte 650.000 de euro, iar dacă termină pe 2, 300.000 de euro.

Cum arată grupa CFR-ului din Conference League:

Reclamă

Dan Petrescu, în extaz după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1

Campioana României a câștigat la limită meciul din Cehia, grație golului înscris de Rangelo Janga în minutul 43. Antrenorul trupei din Gruia și-a lăudat jucătorii la scenă deschisă după succesul din etapa a 3-a din grupele Conference League.

“Cred că doar Barcelona a mai câștigat aici”, a fost mesajul “Bursucului” după cea mai importantă victorie a sezonului pentru CFR Cluj.

“Exact ce am zis înainte de meci – trebuie să avem un portar inspirat, să avem puțin noroc, am ținut doi atacanți, chiar dacă au venit peste noi și ne-au dominat.

Reclamă 4 / 0/3

În opinia mea, nu știu dacă a câștigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona. Pentru mine, victoria asta e mai mare și decât cea cu Celtic, pentru că adversarul mi s-a părut fantastic. Un joc excelent. Mi se pare că este jumătate de minune această victorie, care ne face, nu ne face, să intrăm și noi în calcule pentru calificare. Am pierdut nemeritat cu Sivasspor, astăzi am câștigat cu noroc. Oricine vine aici câștigă doar cu noroc.

După meciul cu Ballkani când am zis că rezultatul e bun, foarte multă lume a fost supărată, și pe la club și prin ziare. Fotbalul din Kosovo, din păcate pentru noi, a luat-o în fața României. Asta e realitatea. S-au dus să dea 4 goluri în deplasare la Siva, e o victorie fantastică pentru ei. Va pune probleme tuturor echipelor.

Spiritul de echipă a fost foarte bun. Nu știu cum puteai să câștigi altfel aici, pentru că jucătorii lor au un joc de atac fantastic. Mă bucur foarte mult, am făcut multe lucruri bune la CFR, dar știți și voi cum e: la prima înfrângere se uită. Eu sunt mulțumit de munca mea și îmi văd de treaba mea în continuare.

Nu vreau să vorbesc de alte echipe. Mă concentrez doar la CFR. Cred că nu e nicio grupă așa strânsă ca a noastră. În opinia mea, favorită certă este clar Slavia. Au voie să bea o bere (n.r. – băieții). Eu nu beau bere, o să beau ceai”, a spus Dan Petrescu, după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1, pentru sport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”